המתכון הבא הוא קל להכנה במיוחד גם בריא וגם טעים. מתכון לשקשוקה ירוקה.
מרכיבים (מנה אישית):
מחבת אישי בקוטר 24 ס״מ
מעט שמן זית
כוס וחצי של מבחר עלים ירוקים ללא גבעולים
(תוכלו להשתמש בנענע, פטרוזיליה, כוסברה, רוקט, אורוגולה, בייבי, פוקצ׳וי, כרישה ובצל ירוק)
קישוא בינוני
2 ביצים
מלח, פלפל שחור, פלפל אנגלי ומעט קצח

אופן ההכנה:
השומן: חממו במחבת את שמן הזית והתבלינים מלבד הקצח, כדקה. קצצו את הירוקים שבחרתם והכניסו למחבת.
פרסו את הקישוא לטבעות דקות והוסיפו למחבת. ערבבו ובשלו עד לריכוך, תוכלו לזרז תהליכים על ידי כיסוי המחבת.
החלבון: צרו שתי גומות והכניסו בזהירות את תוכן הביצה לכל גומה. כסו ובשלו על להבה נמוכה כ10 דקות. פזרו מעל השקשוקה הירוקה את הקצח והגישו חם.
טיפ לפי שיטת התזונה 90%10-
רוצים ארוחה שלמה 90%10?
הפחמימה המלאה: כארוחת בוקר הוסיפו פרוסת לחם מרשימת הלחמים 90%10 וסלט ירקות.
וכארוחת ערב הוסיפו קוסקוס כרובית או ברוקולי עם פלחי ירקות טריים.
המתכון באדיבות: מורן שטרום נטורופתית מוסמכת
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
הרב פיינשמעקער
.
08:02 14.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר