קבלו מתכון לשקשוקה לוהטת עם חצילים וגבינת פטה, אבל אם אין לכם חצילים וגבינה, גם בלעדיהם זה עדין מתכון מנצח
רכיבים:
5 כפות שמן זית
1 חציל בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
5 שיני שום כתוש
4 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות או עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים (בלה איטליה)
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט סוכר
4 ביצים
בהגשה:
3 פרוסות של גבינת פטה

הוראות הכנה:
במחבת גדולה על אש בינונית מוזגים את השמן זית ומוסיפים את החצילים והפלפלים עד שהירקות מתרככים. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן 2 דקות נוספות.
מוסיפים את העגבניות והתבלינים (מלח, פלפל שחור גרוס וקורט סוכר) ומערבבים. לאחר 5 דק' שהרוטב מתבשל יוצרים גומות במחבת לטובת הוספת הביצים, ומבשלים עד מידת העשייה של הביצים המועדפת עליכם.
פורסים גבינת פטה, מניחים על השקשוקה ומוזגים כמה טיפות של שמן זית צ'ילי זיתא. מומלץ להגיש במחבת לצד בגט או חלה טרייה
בתאבון!
המתכון באדיבות "זיתא"

מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אליקו
זו שקשוקה זו??????ככה מכינים . טעוווווווות
17:05 20.07.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר