חשד לניסיון חיסול: אדם אחד נהרג ואדם אחד נפצע בינוני מפיצוץ רכב שאירע לפני מספר דקות באשדוד. על פי הדיווח האדם שנפצע הצליח להימלט מהרכב.
הפצוע, גבר כבן שלושים, פונה לבית החולים קפלן במצב בינוני עד קשה, כשהוא סובל מכוויות בגופו ומרסיסים בגפיים. צוותי כיבוי אש פועלים לכיבוי השריפה.
על פי הדיווח, ההרוג והפצוע מוכרים למשטרה ומשתייכים לארגון פשע בדרום. כוחות גדולים של משטרה הגיעו לזירה ופתחו בחקירת האירוע.
חיים לוין פאראמדיק מד"א שמתגורר בסמוך, שמע את הפיצוץ ומיהר לרדת כדי לסייע בטיפול הפצועים: "שמעתי פיצוץ חזק, ניגשתי לחלון וראיתי את רכב שאיבד את צורתו. ירדתי מהר למטה והבחנתי שהרכב החל לבעור. מהרכב יצא בכוחות עצמו, גבר כבן 30 בהכרה מלאה, עם כוויות בגפיים ופצעי רסיסים. הענקנו לו טיפול רפואי ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ לבית חולים כשמצבו בינוני עד קשה. כשניתן היה להתקרב לרכב הבחנו בגבר ללא רוח חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".
כזכור, לפני כשבועיים נעשה ניסיון לפגוע בעד המדינה נגד יו"ר ועד עובדי נמל אשדוד לשעבר, אלון חסן, בפרשת הנמל. העד שישב ברכב יחד עם אשתו ובנו בן השבעה חודשים לא נפגעו.




מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים