כמידי מוצאי שבת בתל אביב, בכיכר החטופים וברחוב קפלן – גם אמש הפגינו עשרות אנשים נגד הממשלה עם קריאות על הפקרת החטופים. בסיום ההפגנות, מספר בני משפחה של חטופים ופעילים ירדו לנתיבי איילון וחסמו אותו בשני הכיוונים.

במקום התפתחו עימותים בין המפגינים לשוטרים ומכת"זית הופעלה. גדי קדם, תושב ניר עוז ששכל שישה מבני משפחתו ב-7 באוקטובר, הותקף בהפגנה, שבה נכח עם רעייתו ראומה: "ביביסט קילל אותנו ואמר, 'טוב שהילדים שלכם מתו'".

ברשת החלו לטעון כי על פי סרטונים שהופצו מהאזור, ניתן לראות את גדי קדם תוקף ראשון. כתבת חדשות 12 יולן כהן, אמרה בשידור חי כי: "גדי קדם ששכל את משפחתו הותקף הערב, לטענתו הוא הותקף על ידי פעילי ימין. היו מפגינים מהימין שטענו כי הוא תקף קודם אבל מה זה משנה אנחנו מדברים על משפחה שכולה ועל אב ששכל את ביתו שכרגע נמצא בבית חולים לאחר שנפצע".

נדגיש כי אנו לא יודעים מה בדיוק היה בזירה וכי המשטרה עדיין חוקרת את המקרה, אך ברשת החלו לתקוף את כהן וטענו כי היא מתעלמת מהעובדות.