ארגון המורים הודיע

ביום ראשון: הלימודים ב-3 הערים הגדולות יושבתו

ארגון המורים הודיע על השבתת הלימודים ביום ראשון הקרוב בבתי הספר העל יסודיים בירושלים, תל אביב, וחיפה, כשהם יחלו בשעה 10:00. יו"ר הארגון רן ארז: "זה לא הצעד האחרון, הצעדים יוחרפו"

ביום ראשון: הלימודים ב-3 הערים הגדולות יושבתו
צילום: רן ארז (צילום: Yonatan Sindel/Flash90)

העיצומים נמשכים: ארגון המורים הודיע הערב (חמישי) על השבתת הלימודים לשעתיים ביום ראשון הקרוב בבתי הספר העל יסודיים ב-3 הערים הגדולות בישראל: ירושלים, תל אביב וחיפה. השביתה תתקיים בין השעות 8:00 ל-10:00 בבוקר.

"לא נאפשר לאוצר להפריט את מערכת החינוך ולהפוך את המורים לעובדי קבלן" אמר יו"ר ארגון המורים, רן ארז. עוד הזהיר כי "זה לא הצעד האחרון, הצעדים יוחרפו. שביתות וצעדים ארגוניים יימשכו ונודיע עליהם עם הכרזתם".

השביתה הנוכחית מגיעה אחרי שאתמול ארגון המורים השבית את הלימודים בתיכונים בכל רחבי הארץ למשך שעתיים. בהודעה על השביתה ארז אמר כי "בשל האמירות הברורות והבלתי מתפשרות של נציגי משרד האוצר, על אי רצונם להתקדם במו”מ לקראת חתימה על הסכם קיבוצי, כל עוד לא נקבל את הדיקטט שלהם ונסכים לחוזים אישיים והפיכת המורים לעובדי קבלן, עניין שמשמעותו היא הצעד הראשון להפרטת מערכת החינוך, אנו נאלצים להחריף את צעדי המאבק".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

10
8
יהודיתה
16.05.24

השבתה של הלימודים .המדינה במלחמה חיילים נהרגים וכל המדינה בבלגןן ובצער .והנה הוא עוד פעם משבית את הלימודים תתבייש לך

1
יוס
16.05.24

זאת בדיוק הבעיה, חוגגים על המורים בתירוץ של מלחמה

7
רוצים מורים איכותיים ולא שיבריחו את הטוב
16.05.24

אנחנו כהורים תומכים במאבק המורים. ב2 בתי הספר של ילדינו חסרים המון מורים מקצועיים.

6
לולה לי
16.05.24

שנים שאני רואה את המאבק של המורים על השכר, יש עוד תפקידים במשק שלא מתוגמלים כראוי והם לא מאיימים להשבית!! קשה לי ההבנה שארגון המורים שכל מורה שם אמון על חינוך הדור הבא וזו הדוגמא שאתם נותנים?? אפשר להגיע לפשרות בלי לפגוע בפרנסה של האוכלוסייה. תחשבו על זה ותפסיקו לשחק אותה ביריונים!