יום הזיכרון תשפ"ד: השחקן אביב אלוש מתייחס למחאות בבתי העלמין וכותב: "במותם הם לא ציוו לנו את השלטים".
בפוסט שפרסם היום (שני) בחשבון האינסטגרם שלו קרא השחקן לאחדות בעם: "הם ציוו לנו את החיים את האחדות ואת הערבות ההדדית כדי שנוכל לחיות פה חופשיים", וסיים במסר "ואהבת. שנזכה להיות ראויים ולא רעועים".

אין זו הפעם הראשונה שאלוש שובר שתיקה בנוגע לקרע והמחלוקת בעם, במהלך המחאות הסוערות בשנת 2023 נגד הרפורמה המשפטית כתב השחקן: "לאורך כל ההיסטוריה יש מי שבוחש לנו בקפה ומנסה להשמיד אותנו, להפריד בינינו. ניסו את כל הדרכים האפשריות ולא הצליחו ועכשיו המאבק הוא על התודעה שלנו ליצור פירוד ומחלוקות וכמה שיותר יותר טוב".
"מלחמת גוג ומגוג, הגיגים ורעיונות והכל על התודעה שלנו, אבל נצח ישראל לא ישקר ו'אין עוד מלבדו', ואין סיכוי שהוא ייתן לזה לקרות ולמה? כי יש תכלית".
אלוש השווה את המורכבות והניגודים לסמל המדינה, מגן דוד: "שני משולשים הפוכים מנוגדים זה לזה ובנקודת האמצע נמצא השלום"





תגובות
מי שניסה לקרוע את העם זה ביבי ועבדיו שלא שעה לאזהרות והמשיך לחתור להשתלטות על מערכת המשפט גם במינוי שופטים גם מניעה של ביטול החלטות לא סבירות וגם בהתגברות על פסקי דין כך רצה לבטל כל איזונים וכל ביקורת ולאפשר למלך נתניהו לעשות ככל העולה על רוחו משל היה פוטין או ארדואן. ההפגנות היו עם ישראל הלא פרייאר שעצרו אותו. גם כיום ביבי איבד את אמון העם אחר שהביא ל1500 הרוגים ומונע מצהל לנצח. העם דורש בחירות. בא הליצן המחוזק אילוש ואומר למשפחה ששכלה את בנה בגלל נתניהו ומחדליו לשתוק??
עוד טיפש ! פרוקסי של השמאל
רק שמאלנים נאלחים אין להם כבוד רק בגלל זה היידה ביבי
יש כאלה שלום קעקע ורוני שמגיע להם ולמשפחה שלהם ביבי כל הביבי הרבה ביבי... מה שמגיע מגיע
במותם מות הגיבורים הם לא ציוו לנו לדחוף את הראש בישבן של ביבי כמעשה אלוש ולהתאחד שם
אביב אלוש אתה צודק לגמרי ! בית העלמין שייך למתים זה לא מקום למחאות, מקום קדוש, אפשר למצוא מקומות אחרים, זה פגיעה הקודש, בבתי הקברות יש חילונים דתיים, ספרדים אשכנזים יחד, מקום שמייצג יחד.