ראש הממשלה בנימין נתניהו השתתף הלילה (בין ראשון לשני) בפודקאסט של העיתונאי היהודי-אמריקני דן סינור, והתייחס לדיבורים על סיום המלחמה: "אנחנו דנים בהגליה של ראשי ארגון הטרור, אבל זה תלוי קודם כל בכניעה של חמאס", אמר.

בנוסף, נתניהו התייחס לתוכניות של 'היום שאחרי' ברצועת עזה: "אנחנו מקווים שניהול הרצועה יהיה עם מקומיים, שלא קשורים לחמאס, ביחד עם גורמים במדינות אזוריות. שואלים מה נעשה ב'יום שאחרי', קודם כל צריך לחסל את חמאס. אי אפשר לתת לעזתים מקומיים לנהל את השטח כשחמאס עוד שם".

"אנחנו חייבים להגן על עצמנו, בעצמנו. אנחנו לא מבקשים זאת מחיילים אמריקנים, או מאחרים", אמר נתניהו. "אנחנו נשמיד את חמאס. המטרה השנייה שלנו זה להחזיר את החטופים. אנחנו מחויבים לכך ולכן אנחנו מפעילים לחץ צבאי. אנחנו מתמודדים עם אתגרים שאף צבא מודרני לא התמודד איתם בעבר".