חדשות

צה"ל הרס את אנדרטת הניצחון על גוש קטיף ברפיח

לאחר שצה"ל הטיל כרוזים על ארבע שכונות ברפיח להתפנות, הכוחות נכנסו לעיר והרסו את "אנדרטת ההתנגדות" שהוקמה כאות ניצחון שנה לאחר פינוי הישובים בגוש קטיף

צה"ל הרס את אנדרטת הניצחון על גוש קטיף ברפיח
צילום: (מתוך עמוד הטלגרם של עמית סגל)

צה"ל השמיד את אנדרטת ההתנגדות ברפיח, שנחנכה ב-2016 ביום השנה להשלמת עקירת הישובים היהודים בעזה. האנדרטה עם אגרוף הברזל והחמושים מסביב ששומרים עליה, נראית היום נטושה ומנותצת.

על אף ההתנגדויות בעולם ישראל פועלת ברפיח, אתמול (ש') דובר צה"ל בערבית הפציר בתושבים באזורים נוספים במזרח רפיח לעזוב את העיר והטיל כרוזים גם במחנה הפליטים שבורה ממנו חולצו החטופים פרננדו ולואיס.

וכך מסר: "אתם נמצאים באזור לחימה מסוכן, חמאס מנסה לשקם את היכולות שלו באזור, ולכן צה"ל יפעל בעצמה רבה נגד ארגוני הטרור באזור שבו אתם נמצאים. כל מי שנמצא באותם אזורים חושף את עצמו ואת משפחתו לסכנה".

כאמור, צה"ל העמיק היום את הפעילות ברצועה גם באזור רפיח והרס את האנדרטה שהיוותה סמל של החמאס על ישובי גוש קטיף.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

15
14
יחיא סינוואר
12.05.24

מעט מדי ומאוחר מדי...

13
עבדאללה
13.05.24

זה לא הרוס,רק חלקית.צריך להרוס הכל כולל את כל עזה!

12
אליהו
13.05.24

בקרוב אנדרטה של ישראל לאות החזרת הישובים לגוש. אנדרטה בצורת מזוזה