מבזקים
סרוגים

הרב אורי שרקי: התפקיד הבא של עופר וינטר

הרב אורי שרקי מציע: "מאחר ותא"ל עופר וינטר לא השתתף במערכה של שמחת תורה, ראוי למנות אותו בראש הועדה הממלכתית העתידה לקום שתחקור את האירועים שכל הציבור מצפה להבהרות ביחס אליהם"

א' אייר התשפ"ד
הרב אורי שרקי: התפקיד הבא של עופר וינטר
הרב אורי שרקי: התפקיד הבא של עופר וינטר צילום: (צילום: מרים אלסטר / פלאש90)

הרב אורי שרקי, מהבולטים שברבני הציונות הדתית, מתייחס להדחתו של תא"ל עופר וינטר מהצבא, ומציע לרמטכ"ל הרצי הלוי למנות אותו לראש הוועדה שתחקור את כשלי השבעה באוקטובר.

תחת הכותרת "תודה לרמטכ"ל", כתב הרב שרקי: "מאחר ותא"ל עופר וינטר לא השתתף במערכה של שמחת תורה, ומאחר והוא משוחרר מחובות כלשהן בצה"ל, ומאחר והוא לכל הדעות בעל יכולות נדירות, ראוי למנות אותו בראש הועדה הממלכתית העתידה לקום שתחקור את האירועים שכל הציבור מצפה להבהרות ביחס אליהם".

עופר וינטר התייחס אמש לראשונה להדחתו מצה"ל לאחר 30 שנה, כך פרסם העיתונאי עמית סגל. "אני יוצא בראש מורם ומודה על הזכות שהייתה לי לשרת את עם ישראל למעלה מ-30 שנה. אני מתכוון לעשות זאת גם בהמשך", אמר וינטר למקורביו.

הרב אורי שרקי הרצי הלוי עופר וינטר