חדשות

אלמוג כהן: אני לא מתנגד לעסקה אך יש לי תנאי

ברקע המגעים של ישראל מול חמאס על עסקה להפסקת אש ושחרור חטופים, ח"כ אלמוג כהן אומר כי הוא אינו מתנגד לעסקה אך רק בתנאי שמיד לאחריה המלחמה תימשך

עלבון נורא למשפחות החטופים, אלמוג כהן
עלבון נורא למשפחות החטופים, אלמוג כהן | צילום: אלמוג כהן (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)

ברקע הדיווחים על עסקה לשחרור חטופים המתגבשת מול חמאס, ח"כ אלמוג כהן אומר: "אני לא מתנגד לעסקה זאת בתנאי שנדע באופן מוצהר שמיד לאחריה נשוב למלחמה בכל הכוח וניכנס לרפיח כדי לסיים שם את העבודה. אני מתנגד רק לעסקת חטופים שתביא לסיום המלחמה", כך אמר בקול ברמה.

נזכיר כי מוקדם יותר היום (שלישי) גורם מדיני מסר לחדשות סרוגים כי בישראל התקבלה החלטה לא להוציא את המשלחת לקהיר עד לקבלת התשובה מחמאס שתגיע ככל הנראה ביום רביעי בערב.

על השולחן – המתווה המצרי שכולל הצעה לכך שלא יהיו בודקים ישראלים בפרוזדור המפריד בין צפון הרצועה לדרומה. בנוסף, התושבים שיחזרו צפונה ייבדקו על ידי כוחות מצרים ואחרים, וישראל תעקוב אחריהם בדרכים אחרות. כמו כן, ישראל הסכימה להשיג את כוחותיה ממסדרון נצרים.

תגובות

3
3
אלף
30.04.24

צודק לחלוטין . דם חיילינו שנהרגו למען מיטוט חמאס הוא לא הפקר! והעניין שנעזוב את אזור נצרים- מסוכן . ירימו ראש גם שם ויהיה להם קל יותר לפגוע שוב .

2
מורה בישראל
30.04.24

אסור לשחרר אסור לשחרר מחבל שרצה לרצוח גם אם לא הצליח לעשות מה שרצה!!!

1
יויו
30.04.24

חייבים להכנס לרפיח עכשיו אין ברירה