מבזקים
סרוגים
ההרוג ה-20 במלחמה בצפון

הותר לפרסום: אזרח ישראלי נהרג מירי חיזבאללה

שריף אל אסועד, אזרח ישראל, נהג משאית הנדסית נהרג במתקפת טילי נ"ט לעבר מרחב הר דב של ארגון הטרור חיזבאללה. אסועד הוא ההרוג ה-20 מתחילת המלחמה בצפון

גיא עזרא | חדשות סרוגים
י"ח ניסן התשפ"ד
הותר לפרסום: אזרח ישראלי נהרג מירי חיזבאללה

הותר לפרסום כי אזרח ישראלי נהרג הלילה במתקפת טילי נ"ט של ארגון הטרור חיזבאללה לעבר מרחב הר דב. מדובר בשריף אל אסועד, אזרח ישראל, נהג משאית הנדסית שנסע במקום. בתחילה הוא נפצע ופונה לבית החולים אך הצוות הרפואי נאלץ לקבוע את מותו.

בתגובה לירי, במהלך הלילה מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו מטרות טרור של ארגון הטרור חיזבאללה במרחב שבעא שבדרום לבנון. בין המטרות שהותקפו, מחסן אמצעי לחימה ומשגר בשימוש הארגון. בנוסף כוחות צה"ל ביצעו ירי להסרת איום במרחב.

מטוסי קרב תקפו תשתית מבצעית של ארגון הטרור חיזבאללה במרחב כפר שובא, לצד תקיפת מבנה צבאי של הארגון במרחב עין א- תינא שבדרום לבנון.

הר דב חיזבאללה נ"ט שריף אל אסועד