בגלל תוכנית עובדה'

נתניהו תקף את ההדלפות: 'פוגעים במאמץ להשבת החטופים'

רה"מ בנימין נתניהו תקף את המדליפים מהצוות שמנהל את המו"מ לעסקת חטופים וטען : "זה פוגע במאמץ להשבת החטופים". נתניהו התייחס לתוכית 'עובדה' בנושא וטען כי מדובר בדיווחים שקריים למטרות פוליטיות

נתניהו (עמוס בן גרשום /לע"מ)

ראש הממשלה בנימין נתניהו תקף הערב (ראשון) את ההדלפות מתוך צוות המשא ומתן שמנהל את המו"מ לעסקה שתשיב את החטופים וטען כי ההדלפות לתקשורת פוגעות במאמץ.

נתניהו התייחס בין השאר לתוכנית- 'עובדה' שראיינה באנונימיות אנשים שמעורבים במו"מ וטענו כי נתניהו מחבל בו. על פי הפרסום של עמית סגל בחדשות 12, נתניהו אמר לחברי הקבינט: "התדרוכים השקריים מצוות המשא ומתן רק פוגעים במאמץ להשבת החטופים. הם זורעים ייאוש אצל משפחות החטופים. הם רק הביאו את החמאס להקשיח עמדות. והם שקריים".

נתניהו המשיך במתקפה והבהיר: "אם יש מישהו בצוות המו״מ שלא מוכן לקבל את החלטות הדרג המדיני רק בשביל לקבל כותרות אנונימיות ושקריות בתקשורת למטרות פוליטיות – שיהיה הגון ולא יהיה פה".

ישיבת הקבינט המצומצם
ישיבת הקבינט המצומצם| צילום: ישיבת קבינט המלחמה (צילום: איתי בית-און / לע״מ)

נתניהו: "נגביר א הלחץ הצבאי"

בתוך כך, מוקדם יותר היום התייחס נתניהו להמשך הפעלת הלחץ על חמאס והבהיר: "בימים הקרובים נגביר את הלחץ הצבאי והמדיני על החמאס כי זאת הדרך היחידה לשחרר את חטופינו ולהשיג את ניצחוננו". עוד הוסיף: "אזרחי ישראל,ערב חג הפסח שבו עם ישראל יצא מעבדות לחירות, נזכור את חללינו הגיבורים, ואת לוחמינו הפצועים, שבזכות הקרבתם אנו בני חורין".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3
דור
21.04.24

בושה של ראש ממשלה ובושה של מפלגה של שקר חג שמח עם ישראל

הצטרפו אלינו