מצה ועוד מצה ולקינוח עוד קצת מצה זה מה שיש בפסח, אבל אם אנחנו רוצים להפוך אותה למעדן ולא להתאמץ בכלל אז קבלו את הממרחים הכי טובים שעלו לגמר ממרח המצות העולמי:
מצה עם אבוקדו: חובה חובה, אבוקדו רך, שום קצוץ, מלא לימון ומלח למעוך הכל ומרוח על המצה תענוג!
מצה עם חמאה: קלאסי לבוקר, אצלנו היו מוסיפים סוכר או דבש, מלא פירורים מלא דביקי אבל טעים טעים
מצה עם שוקולד: השאלה היחידה היא איזה שוקולד? באיזה עובי שכבה? וכמה מצות כאלה כבר אכלנו? רמז לא אחת ולא שתיים
מצה פיצה: מצה- רסק- גבינה צהובה ולתנור
מצה עם סלומון מעושן: דמיינו סושי, הניחו את פרוסות הסלומון המעושן, אפשר בצל חתוך דק, אפשר גם מיונז ואבוקדו, זיתים, עגבניה כל מה שנראה לכם מתאים.
מצה עם סלט ביצים: נשארו לכם מלא ביצים מליל הסדר, זה הזמן להיות אשכנזים ולהכין עיין מציבלה' – סלט ביצים עם בצל (הייתי מוותרת על הבצל) מוסיפה מיונז, מלח, פלפל אולי בצל ירוק ויאללה על המצה
מצה- סביח: כמו שזה נשמע: חציל מטוגן, ביצה פרוסה, חומוס טחינה אם התמזל מזלכם ואתם ספרדים, עגבנייה, קצת מלח ובתאבון
מצה עם חרוסת: נחשב לגיטימי גם אחרי ליל הסדר?
מחכים לרעיונות נוספים שלכם לממרח המצה המנצח, כתבו לנו בתגובות
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
עריכה לשונית
אין מילה כזאת "סלומון". זה דג סלמון, או אלתית בעברית יפה
11:59 24.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר