בהמשך לפרסום הבוקר על שאלות היועמ"שית לשב"ס בעניין תנאי המאסר של מחבלי הנוח'בה, שר הפנים משה ארבל תקף את בן גביר וטען כי הוא חוטא לאמת ומלבה שנאה.
"אין עוררין שתנאי הכליאה של מחבלים בכלל ומחבלי הנוח'בה הארורים בפרט חייבים להיות מחמירים ביותר", כתב ארבל, "אסור לרחם על אכזרים והדבר כלל לא שנוי במחלוקת. ההתנהלות הפופוליסטית של בן גביר כביכול יש דעות חלוקות בנושא וכי עלתה ממשרד המשפטים דרישה לאספקת פירות למחבלים, שקרית, חוטאת לאמת ומלבה שנאה. האמת אהובה יותר".
נזכיר כי מוקדם יותר פרסמנו כי היועמ"שית ביקשה משב"ס ומהשר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, הבהרות בנוגע לתנאי האסירים ושאלה אותם מדוע הם אינם מקבלים פירות או מדוע הם מקבלים נקניקיות שהרי מדובר בבשר מעובד ולא בריא.
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
0 דיונים
שלומי צדוק
ארבל עדייף לך להיות בשקט ולסתום את הפה השסנקים שחתמו על הסכם אוסלו עבדו על הרב עובדיה יוסף זצ"ל הביאו עלינו את החורבן הזה
16:55 19.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סליחה????????
כל הכבוד לבן גביר. היועמש"ית הביתה! ארבל, שב בשקט ואל תתערב.
15:32 18.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
לך תעשה חמוצים ארבל עלק שס
15:09 18.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יבגני
מה ארבל מחפש ? קצת תקשורת
14:39 18.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה צפוני
היועמשי''ת היא המלבה שנאה. והגורמת הראשית לסיכסוכים ולפילוג. יועצת פוליטית במאה אחוז. בקיצור אישה רעה ומ....
13:48 18.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר