מבזקים
סרוגים

החשוד שהשליך לפיד לעבר שוטר: מראשי אחים לנשק

רוי גורדון, מראשי ארגון המחאה אחים לנשק, הוא החשוד שהשליך לפיד לעבר פרש משטרה בהפגנה שנערכה סמוך לביתו של נתניהו ברחוב עזה. מעצרו הוארך בארבעה ימים

א' ניסן התשפ"ד
החשוד שהשליך לפיד לעבר שוטר: מראשי אחים לנשק
החשוד שהשליך לפיד לעבר שוטר: מראשי אחים לנשק צילום: דוברות המשטרה

הותר לפרסום שמו של החשוד שהשליך לפיד לעבר פרש משטרה, בהפגנה שנערכה בשבוע שעבר על יד מעונו של ראש הממשלה נתניהו: רוי גורדון, מראשי ארגון המחאה "אחים לנשק". בנוסף משמש גורדון כמועמד מטעם חוזה חדש למועצת עיריית תל אביב.

בארגון אחים לנשק הגיבו על מעצרו: "רוי גורדון, אח שלנו לנשק, נעצר אחרי שהששתף בהפגנה להחזרת 133 חטופים מהגיהנום. מיום השבעה באוקטובר הוא מלווה, בלי הפסקה את משפחות החטופים ונמצא איתם בקשר קרוב. רוי, קצין צנחנים במיל' שמתמודד עם פוסט טראומה בעקבות שירותו הצבאי, הקדיש את כל עשייתו למשפחות וכאבם נעוץ בליבו."

"אנחנו מבקשים להבהיר באופן חד משמעי: אין מקום לאלימות במחאה אזרחית דמוקרטית. זכות המחאה היא זכות בסיסית וחיונית, נמשיך למחות בנחישות, ללא אלימות, נגד שלטון מנותק שרואה את שרידותו הפוליטית לפני טובת המדינה."

אחים לנשק בנימין נתניהו הארכת מעצר מחאת השמאל