חדשות

הותר לפרסום: אמיתי אבן שושן נפל ברצועת עזה

אמיתי אבן שושן, בוגר הישיבה הגבוהה בעלי, נפל בקרב עם מחבלים במהלך הלחימה בחאן יונס. הלוויה תצא מחר בשעה 12:00 מבית המשפחה

אמיתי אבן שושן
אמיתי אבן שושן | צילום: (צילום: מועצה אזורית לב השרון)

ברוך דיין האמת. אמיתי אבן שושן, בוגר הישיבה הגבוהה בעלי, לוחם בחטיבת הקומנדו, נפל בקרב עם מחבלים בלחימה בחאן יונס. זהו ההרוג ה-19 של המכינה בעלי מתחילת המלחמה.

בהודעת מטעם הישיבה נכתב: הַצְּבִי יִשְׂרָאֵל עַל-בָּמוֹתֶיךָ חָלָל אֵיךְ נָפְלוּ גִבּוֹרִים. בית הישיבה הגבוהה בעלי מבכה את מותו של בוגר הישיבה האהוב אמיתי אבן שושן הי"ד שמסר נפשו על קדושת השם בלחימה בחאן יונס. הישיבה שולחת ניחומים למשפחה. בִּלַּע הַמָּוֶת לָנֶצַח וּמָחָה ד' אלקים דִּמְעָה מֵעַל כָּל פָּנִים וְחֶרְפַּת עַמּוֹ יָסִיר מֵעַל כָּל הָאָרֶץ כִּי ד' דִּבֵּר".

מהמועצה האיזורית לב השרון נמסר: "מועצה אזורית לב השרון אבלה ומרכינה ראש על נפילתו בקרב של אמיתי אבן שושן הי"ד אשר חרף את נפשו למען ההגנה על ביטחון מדינת ישראל. אמיתי , בן 20 בנופלו נלחם ברצועת עזה. אמיתי היה בוגר תנועת הנוער "בני עקיבא" סניף עזריאל".

"מועצה אזורית לב השרון ותושביה כואבים את כאב המשפחה, מלווים ומחבקים אותה בצערה הכבד מנשוא. הלוויה תצא מחר יום א׳ בשעה 12:00 מבית המשפחה, רחוב התאנה 138 מושב עזריאל לבית העלמין הצבאי המשותף תל מונד- לב השרון. יהי זכרו ברוך

תגובות

2
2
מוש
07.04.24

לא טוב

1
יחד ננצח
07.04.24

הי"ד. לא לסיוע הומניטרי לעזה עד שיחרור החטופים והנעדרים ! אזרחי ישראל נבגדים כל פעם - משנות השבעים - בגלל מזימות בינלאומיות של המערב נגד ישראל והיהודים - כאשר הפוליטיקאים, בכירי הצבא, והתשקורת משרתים את שונאי ישראל ולא את אזרחי ישראל... ישראל חייבת לייצר עצמאית כמויות גדולות של תחמושת, פגזים לטנקים ולתותחים ופצצות למטוסים!!! מאוחדים משמאל ומימין ודורשים למחוק את רצועת עזה ודרום לבנון ולספח נקי לישראל. למחוק את רצועת עזה ולא להשאיר בניין אחד,שלא ייפגעו חיילי צהל מלוחמת שטח בנוי צפופה כל כך ומתת קרקע מנהרות ומטעני נפץ, צלפים ,RPG נגד טנקים, ועוד הפתעות ושלמפלצות חמאס ומשפחותיהם לא יהיה לאן לחזור ולא יוכלו שוב לפגוע ביהודים, אלא יעברו לטורקיה,תימן, אירן ושאר מדינות שתומכות בהם, ואח"כ לספח את השטח נקי למדינת ישראל כדי שלעולם לא יירצחו יותר יהודים מרצועת עזה.