על רקע סוגיית הנימוס וההפגנות שהציפו את המדינה הימים האחרונים, העיתונאי אראל סגל פתח את המונולוג הקבוע דלו בהסברה כיצד רק הגאוגרפיה ומיקומן של ההפגנות השתנה, אך המטרה של המפגינים היתה ואודנה אחת: להפיל את הממשלה בראשות בנימין נתניהו.
"חבריי בציונות הדתית שמצטרפים כעת לקריאה נגד החרדים, אל תהיו האידיוטים השימושיים של לפיד. מי שהגיע אתמול לקסבה של מאה שערים, בשביל להתגרות בחרדים לא מתעניין בקצבאות של אברכי כולל, זה מתחיל במאה שערים וימשיך ליצהר ואיתמר".
עוד אמר סגל: "גם אני חושב שהחרדים לא הבינו את גודל השעה והיו צריכים להצטרף למלחמה".
מה דעתך בנושא?
9 תגובות
0 דיונים
שירי מנתניה
א-רעל סגל, חלאה של בן אדם, הגורם הכי משוקץ בערוץ 14, חוץ מגדי טאוב. מלא שינאה, הסתה ושיסוי. הייתי אומרת: תומך בהשתמטות, אבל זה זניח לעומת כמות הרוע שיש בו.
23:20 01.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עדיף כל דבר על מלאך החבלה ....
עדיף להיות אדיוטים שמושיים של כל מנהיג אחר ... כי 15 שנה הייתם האידיוטים השימושיים של השקרן בן שקרן ... ולאן הגענו????
21:07 01.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הלוחם בדרכים
צודק הראל סגל לפירוש שקרן שחקן בשמאל בשיחה של בוגד וגולן הבין גרועים ששמוליק נבחרת שונאי ישראל ויש עוד הרשימה ארוכה מנוצלים רעים ומפלגים
20:13 01.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אפי
אתה אדיוט שימושי של נאשם בפלילים מפקיר הדרום והצפון. מי שנגד ברעייתו ( קלטת לוהטת) שקרן בן שקרן מלאך חבלה שמיר ועוד היד נטויה
20:13 01.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלכס
גם אתה במערבולת הא.דיוטים. ביבי לא צריך ללכת . חייב ללכת ומהר. הבעיה שגנץ הוא לא הפתרון. חייבים ממשל אחר.חרום. אחרת הקרחנה החרדית לא תגמר לעולם.
20:11 01.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כחלון
סגל מותר להפיל ראש ממשלה. אבל אסור לרצוח ראש ממשלה אתה מבין אדון סגל הלקקן
20:02 01.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
לפי עמית סגל, גנץ, החלול המושחת שדורש גיוס-"לכולם"ת הציע עכשיו לדרעי גיוס "כרצונו" תמורת הפלת הממשלה!!
20:00 01.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
ופורוש וגפני אומרים שוב ושוב שגנץ, בנט ולפיד הציעו להם מיליארדים שיצטרפו לממשלתם, ואז לא היתה להם שום בעיה עם גיוס!גנץ, המושחת (לא רק המימד החמישי) הרקוב -!
19:59 01.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נו
ברור! חשוב שהדתיים והמזרחים יהו רק האידיוטים השימושיים של האייתולות מהשטחים.
19:58 01.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר