מבזקים
סרוגים

הסוף לפקקים? הכירו את המיזם החדש בגוש עציון

במועצת גוש עציון יוצאים במיזם חדש למיפוי הבעיות ופקקי התנועה במעברים, באמצעות ממשק וואטסאפ חדש המועבר לטיפול המועצה דרך דיווחי התושבים

כ"א אדר ב' התשפ"ד
הסוף לפקקים? הכירו את המיזם החדש בגוש עציון
הסוף לפקקים? הכירו את המיזם החדש בגוש עציון צילום: (צילום: מועצת גוש עציון)

תושבי גוש עציון סובלים מזה זמן רב מעומסי תנועה במעברים, כשהפקקים במקום פוגעים באורח החיים ומהווים סכנה ביטחונית. במועצת גוש עציון יוצאים כעת במיזם חדש למיפוי הבעיות במעברים על ידי "דיווחון מעברים גוש עציון" – ממשק וואטסאפ נגיש המועבר ישירות לטיפול המועצה דרך דיווחי התושבים.

תושבי הגוש הנתקלים בפקקי תנועה יכולים לדווח בצורה פשוטה על מיקום העומס, סיבת העומס, זמן ההמתנה ואף לצרף תמונה. במועצה אומרים כי המטרה היא כפולה: טיפול מידי בבעיה, וכן יצירת גרף למיפוי הבעיות העיקריות במעברים.

ראש מועצת גוש עציון ירון רוזנטל אמר כי "אני הצבתי דגל כי האחריות של המועצה בראשותי היא על כלל המרחב שלה. גם בדברים אשר האחריות שלהם היא על גופים אחרים, האחריות הכוללת היא עלינו. בעזרת שיתוף פעולה עם התושבים נוכל להצביע על הבעיות ולהציע דרכים לפתרון. בכוונתי להפשיל שרוולים ולהיכנס לעומק הבעיה האקוטית הזו, שהיא קריטית לביטחון ולחוסן של התושבים ולשיפור אורח החיים בגוש עציון".

גוש עציון דיווחי תנועה פקקים