ראש המוסד דדי ברנע עדכן אמש (רביעי) את חברי קבינט המלחמה שלמרות התשובה של חמאס יש אפשרות להתקדם – אבל המחיר הוא התגמשות בעניין חזרת תושבים לצפון הרצועה, כך פורסם בערוץ 12.
ברנע הסביר שצריך ואפשר לחשוב על פיתרון יצירתי, והמאמץ הזה שווה בעבור הסיכוי להוציא 40 חטופים בחיים. בעמדתו של ראש המוסד תמכו השרים בני גנץ וגדי אייזנקוט, לצדו של השר רון דרמר.
נתניהו מכחיש את הדיווח: לא תצא משלחת לארה"ב
מולם, בעמדת ביניים, נמצאים שר הביטחון יואב גלנט והרמטכ"ל הרצי הלוי שטוענים כי זו לא העת להתגמש – צריך להתקדם לרפיח אבל לא להודיע על כך בפומבי, כדי לאפשר עוד מאמץ אמריקני לקדם מו"מ ולתת הזדמנות לעסקה.
מול כולם, נמצא ראש הממשלה בנימין נתניהו עם עמדת קצה – לדבריו, חברי הקבינט לא יודעים לנהל מו"מ קשוח. על כן, נתניהו לא קיבל את עמדת ראש המוסד ברנע והורה להיערך לכניסה לרפיח – ולהודיע על כך בפומבי. עוד עדכן נתניהו את חברי הקבינט כי בניגוד למה שפורסם – הוא מתכוון להוציא משלחת לבית הלבן כבר בראשית השבוע הבא.





תגובות
מצד שני אולי הם גם לא יודעים לדחות התמודדות עם הבעיה עד שהיא מתפוצצת להם בפרצוף... אז יש גם את זה
רק ביבי הקשוח סיפק מיליארדים במזוודות הדולרים והצליח מעל המשוער בפרוייקט האישי שלו : חיזוק החמאס
רק ביבי!
כל מי שרצה רק ביבי שיאכל את הלקרדה
מוביל את המדינה לתהום .
ביחד עם משפחתו ההזויה
היום ביבי מונע כניסה למשא ומתן של 20 אסירים תמורת חיילת שנחטפה. כי המטרה של ביבי למשוך זמן, אם נכריע את חמאס אן נחזיר החטופים ותסתיים המלחמה, ביבי עף מהכסא. ביבי תמיד הקיף את עצמו בשרים דיפעלו לפי הנחייתו לטובתו במקום אנשים שיפעלו לטובת המדינה והעם
מה עם קיש מה עם מירי רקב מה עם קרעי מה עם שקלי מה עם סילמן