במהלך הביקור המדיני של שר הביטחון בוושינגטון, הדגיש גלנט בפני האמריקאים את החשיבות בקשר בין המדינות.

במהלך תדרוך לכתבים האמריקאים בתום הפגישה עם ראש ה-CIA ויליאם ברנס ושר ההגנה לויד אוסטין ציין גלנט ואמר: "אני כאן כדי להדגיש את החשיבות של היחסים. אנחנו חולקים 100 אחוז מהערכים ו-99 אחוז מהאינטרסים עם ארה"ב", כך פרסמה סוכנות הידיעות רויטרס.

במהלך הפגישה עם מזכיר ההגנה בנושא היום שאחרי המלחמה, אמר גלנט: "אלטרנטיבה מקומית חייבת להיבנות בעזה כדי שתשלוט ברצועה לאחר שחמאס יובס".

בהודעה שהוציאה אתמול (שלישי) לשכת שר הביטחון צוין כי גלנט אמר לעמיתו כי: ״בשעה שאנו יושבים בפנטגון, בצידו השני של העולם נפגשים מנהיג חמאס עם בכירי הממשל האיראני. אין ביטוי מוחשי יותר למלחמתו של העולם החופשי מול הציר המקדם טרור. המו״מ המתנהל להשבת החטופים מצריך אותנו לשלב ידיים במאמצים הצבאיים והמדיניים ולהגביר את הלחץ הצבאי״.