חדשות

כ"ץ עקץ את רה"מ: "יש הרבה דוברי אנגלית מצוינת"

שר החוץ ישראל כ"ץ התייחס לדבריו של ראש הממשלה שטען כי איננו מוקף בדוברי אנגלית שיתנו מענה בהסברה מול ארה"ב: "אין מערך הסברה לאומי ברמה גבוהה כמו שצריך להיות"

כ"ץ ונתניהו
| כ"ץ ונתניהו צילום: (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

לאחר שראש הממשלה בנימין נתניהו עורר סערה כשטען שהוא לא מוקף באנשים דוברי אנגלית על מנת שישפרו את ההסברה מול ארה"ב, שר החוץ ישראל כ"ץ אמר כי מערך ההסברה הלאומי לא מתפקד ברמה גבוהה. את הדברים אמר הבוקר (רביעי) לעידן קוולר בגלצ.

לדברי כ"ץ: "יש הרבה דוברי אנגלית מצוינת במדינה, אבל אין מערך הסברה לאומי ברמה גבוהה כמו שצריך להיות. אנחנו חייבים לייצר חזית של כל החברה הישראלית ברשתות החברתיות, מדינות אחרות למדו לנצל את הרשתות החברתיות ברמה גבוהה מאוד".

כמו כן התייחס לנסיעתו של השר גנץ לוושינגטון בתחילת החודש: "תרומתו של גנץ היא חיובית, הקשר הישיר עם ראש ממשלת קנדה יכול לסייע. הנסיעה לארה"ב אינה קשורה לכך כי נתניהו מדבר בעצמו עם ביידן ישירות אבל כמובן שכל מי שיכול לתרום נדרש לכך".

תגובות

7
6
אין לי ארץ אחרת
20.03.24

אין לי ארץ אחרת הכותרת לא קשורה לתוכן.

5
אתי לוי
20.03.24

אז לעבוד על זה, לחזק ולהכין דוברי אנגלית רהוטה,להסברה,וזה דחוף.

4
א
20.03.24

גנץ מסייע עם טרודו שמפסיק מכירת נשק לישראל??? גנץ החלול מסייע עם טרודו שמפסיק מכירת נשק לישראל???