
בנאום השנתי של נשיא ארצות הברית, ג'ו ביידן לאומה קרא הנשיא להימנע מלהפוך את הסיוע ההומניטרי לעזה ל"קלף מיקוח" הגנה על אזרחים חפים מפשע חייבת להיות בעדיפות ראשונה. מיד לאחר מכן הוקלט בשיחה עם הסנטור ואמר כי הוא הודיע לביבי כי הוא הולך לעשות לו שיחת יישור קו.
וכך צוטט "אמרתי לו, ביבי- ואל תחזרו על זה- אבל אני ואתה הולכים לפגישת come to jesus". המונח הדתי מתייחס לאדם שהולך בדרך טועה ועליו להשתנות.
אחד מיועציו ניגש אליו וסימן לו כי הוא מוקלט, ביידן הגיב "אני מוקלט פה טוב, זה טוב".

ההקלטה מצביעה על המתיחות הגוברת בין הנשיא ביידן לראש הממשלה נתניהו בעקבות ההתנהלות בעזה, הסיוע ההומניטרי והלחימה.
בעקבות המשפט המוקלט צייץ מייק פומפאו, שר החוץ בממשל טראמפ "מה עם שיחת מזיפה כדי ללחוץ על חמאס לשחרר את החטופים? ישראל היא לא זו שהתחילה את המלחמה הזו" הזכיר פומפאו.


יש גורמי שהצליחו להשניא את ביבי על ביידן יותר מהחמס. ומשם ישר הולכים להפגנות כאילו משפחות החטופים.... (לא תמצאו שם אנשים שלא היו שם בשישי לאוקטובר...) וא"כ לתקשורת וצורחים למה ביבי לא מצליח לנצח..... אגב - זו בגידה בשעת מלחמה ויש למצות את הדין עם אלה!!!