הרמטכ"ל הגיע אמש מאוחר בלילה (חמישי) למקום הפיגוע בעלי והתייחס לסוגיית חוק הגיוס, כך דיווח כתב איו"ש בגל"צ הוד בראל.
על פי התיעוד של בראל, הרמטכ"ל אמר כי "הדרך שלנו לשמור על הביטחון, להיות מאוד חזקים ברוח, בכוח ובערכים, לבוא להצטער , ללכת ללמוד, להתחייל ולא לעשות דברים שהם לא בערכים שלנו".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
בנוסף, הרמטכ״ל פגש את אביעד גזבר, קצין מילואים בחטיבת גבעתי, שחיסל את המחבל, ושיבח את פעולתו האמיצה שמנעה אסון גדול יותר. ״זהו פיגוע קשה, בו נהרגו שני אזרחים ישראליים, שאנחנו כואבים את מותם", אמר הרצי הלוי.
לדבריו, "בפעולה מקצועית של קצין מילואים שיצא מלחימה בעזה, האירוע הסתיים ונמנע אסון גדול עוד יותר. מאמץ הסיכול של כוחות הביטחון בפיקוד המרכז נמשך כל הזמן, ואנו נפיק את הלקחים מהאירוע הזה לחיזוק ההגנה״.

מה דעתך בנושא?
6 תגובות
1 דיונים
שוש
נהרגו ? נרצחו הוא ביטוי נכון יותר .
03:12 03.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לוי
לימוד תורה הוא חלק מה"ערכים"? האם צניקעות היא גם חלק מהערכים? מה לגבי שבת, השמדת אויבים, התיישבות ועוד. הם חלק מאותם "ערכים"? נראה שהרמטכל גם פוזל לכיוון הפוליטיקה.
13:05 01.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הרצי כמה שאתה צודק
תתעלם מהמכפישים
10:50 01.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
זה פושע שהלך לישון ובגללו נרצחו מאות.
10:04 01.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לטפל בזה שזה קטן
רמטכל פוליטי ולא חד ... שמישהו ישתלט על הדבר הזה
09:30 01.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני
בתגובה ל: לטפל בזה שזה קטן
למה יש לו כיפה כמו לבנט . שני נוכלים מחופשים לדתיים.
10:03 01.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר