חדשות

פחדו מחיסול סינוואר? לפיד לסרוגים: "שקר מוחלט"

לאחר שדווח כי בזמן ממשלת בנט-לפיד, נקרתה בפניהם הזדמנות לחסל את יחיא סינוואר אך הם בחרו שלא לעשות זאת מחשש לקריסת ממשלתם - כעת לפיד מכחיש את הדיווח: "שקר מוחלט"

פחדו מחיסול סינוואר? לפיד לסרוגים: "שקר מוחלט"
צילום: (צילום: יונתן סינדל, פלאש 90)

לאחר שדווח כי בזמן ממשלת בנט – לפיד, נקרתה בפניהם הזדמנות לחסל את יחיא סינוואר והם נמנעו מלעשות זאת מחשש לקריסת ממשלתם, כעת יאיר לפיד מכחיש את הדיווח.

WhatsApp Video 2024-02-26 at 14.47.36
WhatsApp Video 2024-02-26 at 14.47.36| צילום: תשובתו של יאיר לפיד לשאלה האם נכון הדיווח שהם חששו לחסל את סינוואר (בנצי רובין)

בתגובה לשאלת סרוגים האם יש אמת בפרסום, הוא השיב: "שקר מוחלט. אני מבין מדוע הם מבוהלים כל כך מהנושא בכל אופן נתניהו הוא זה ששחרר את סינוואר.

הדבר שאני יכול להגיד מבלי לחשוף דיוניים ביטחוניים, זה שראש הממשלה דאז בנט, דחף ללא הרף את האפשרות לייצר פעולה צבאית נגד בכירי חמאס בעזה, וזה לא קרה מכל מיני סיבות אחרות"

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

14
12
א
26.02.24

לפיד האפס זה שאתה יושב בכנסת זה האסון הגדול למדינה