במערכת הפוליטית מגיבים לחשיפת ההקלטה בה נשמע ראש הרשות לפיתוח הבדואים בנגב, יאיר מעיין, מאשים את מנסור עבאס בניצול השפעתו בממשלה כדי להתערב במכרז קרקעות בנגב ולמנוע העדפה לחיילים בדואים.

יו"ר הציונות הדתית, בצלאל סמוטריץ' אמר: "הבוקר נחשפנו שוב לנזקים האדירים של ממשלת השמאל שנסחטה על ידי האחים המוסלמים, הפעם על חשבון חיילי צה"ל. הבחירות הללו יכריעו מי יהיה כאן הריבון, ממשלה חזקה וגדולה עם הציונות הדתית או ממשלה שמובלת על ידי האחים המוסלמים ותומכי הטרור בראשות לפיד וגנץ".

יו"ר עוצמה יהודית איתמר בן גביר, הגיב אף הוא: "כשהמפתחות להנהגת המדינה מסורים לידי התנועה האסלאמית תומכת הטרור – אלו התוצאות המרות. מדובר בחשיפה שמהווה עוד הוכיחה למה שכבר כולנו ידענו: מנסור עבאס הוא זאב בעור של כבש. מדובר בתומך טרור על מלא – שאיתו לפיד נחוש להקים ממשלה בהמשך. עבאס צריך להיזרק מהכנסת, ולא להיות הבסיס לממשלה בישראל. אם אנחנו נהיה מספיק גדולים וחזקים – עבאס יהיה חלש. נעשה הכול שכך יהיה".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

יואב קיש לרע"מ: אחרי שיש לנו 61 - תבואו (ערוץ כנסת)

חברת הכנסת אורית סטרוק אמרה: "כך מתפקדת ממשלה דו-לאומית: האצבע ה – 61 בקואליציה לוחצת על מזכיר הממשלה, והופס.. – העדפת בדואים משרתי צה"ל בהקצאת קרקעות בנגב – מתנדפת. תודה לזאב קם על ההצצה הנדירה הזו אל מאחורי הקלעים. נותר רק לדמיין איך השפיע עבאס בתחומים אחרים, ואיך תשפיע עאידה".