חדשות טלוויזיה

זה מי שיחליף את אייל ברקוביץ לצד אופירה אסייג

בעקבות הסכסוך בין צמד המגישים אופירה וברקו, אסייג תגיש את תוכנית האקטואליה השבועית שלה בקשת יחד עם העיתונאי חיים לוינסון

אייל ברקוביץ (פלאש 90)
| אייל ברקוביץ (פלאש 90) צילום: אייל ברקוביץ (צילום: Flash90)

אחרי הסכסוך והנתק בין שני המגשים אייל ברקוביץ ואופירה אסייג, עזב ברקוביץ את קשת 12 ועבר למתחרה רשת. כעת נודע כי מי שיחליף אותו לצד אופירה בתוכנית השבועית שלהם הוא העיתונאי חיים לוינסון.

כזכור, התוכנית של אופירה וברקו שעלתה לאוויר ב-2017 לא שודרה מאז פרוץ המלחמה בשבעה באוקטובר. בקשת ניסו להחזיר אותה למשבצות זמן אחרות בערוץ אולם ברקוביץ' סירב לכך ואופירה הגישה תוכנית הנחייה לצד מראיינים שונים.

( (צילום: אבשלום ששוני))

הסיבה לסירובו של ברקוביץ הייתה היחסים הרעועים עם שותפתו להנחיה, אופירה אסייג. ברקוביץ' זעם על כך שהמשיכה לשדר בתקופת המלחמה בלעדיו, ובסופו של דבר ביקש לסיים את החוזה עם קשת 12.

תגובות

4
4
גיורא
25.02.24

אף אחד לא מעניין לא ברקו , לא המכוערת שאיתו , ולא מי שאמור להחליף את ברקו. שיתפגרו הם והערוץ המטופש שמעסיק אותם.

3
אודי
25.02.24

מהפח אל הפחת. כאשר בור הזבל נישאר נישארת התוכנית פח

2
ההו ששם
25.02.24

מטנף מצא מטנפת והיפוכו מטנף מצא מטנפת והיפוכו

1
רוני
25.02.24

שמאלני מחליף שמאלני, רלביסט לצד רלביסטית חגיגה של חדגונית שנאה והתבהמות. עונש לצופי תעמולת 12/13