חדשות

לא מחכה לגשם: מפלס הכנרת ממשיך לטפס

מפלס הכנרת עלה ביממה האחרונה בעוד 1.5 ס"מ, וכעת הוא רחוק רק 1.355 מטר מהקו האדום העליון. ביממה הקרובה צפויה מערכת חורפית משמעותית

לא מחכה לגשם: מפלס הכנרת ממשיך לטפס
צילום: (צילום: ורד מנור, איגוד ערים כינרת)

גשמי ברכה. על פי נתוני המדידה של רשות המים שנערכו הבוקר, מפלס הכנרת עלה ביממה האחרונה בעוד 1.5 ס"מ. עוד עולה מהנתונים כי כעת המפלס עומד על 210.155- ס"מ, כשהוא רחוק רק 1.355 מטר מהקו האדום העליון. הספיקה בירדן עדיין גבוהה והיא עומדת על 31 מק'/שנ'.

תחזית מזג אוויר לימים הקרובים

יום שלישי: מעונן חלקית עד מעונן בעננות בגובה רב ובינוני, וייתכנו טפטופים מקומיים. בבוקר ינשבו רוחות מזרחיות ערות בצפון הארץ. הטמפרטורות תהיינה גבוהות מהרגיל לעונה. במהלך הלילה ובעיקר לקראת בוקר (יום רביעי) יחלו לרדת ממטרים מקומיים מלווים בסופות רעמים יחידות, אז קיים חשש קל משיטפונות בנחלי הדרום והמזרח.

יום רביעי: גשם ירד לסירוגין בצפון הארץ ובמרכזה מלווה בסופות רעמים יחידות, ובדרום הארץ ייתכנו גשמים מקומיים. קיים חשש קל משיטפונות בנחלי הדרום והמזרח. תחול ירידה ניכרת בטמפרטורות.

WhatsApp Video 2023-11-01 at 15.06.28
WhatsApp Video 2023-11-01 at 15.06.28| צילום: שטפון בנחל רפאים (צילום: אבישי שורש / רט"ג)

יום חמישי: ברוב אזורי הארץ ירדו גשמים לפרקים מלווים סופות רעמים בודדות. בנחלי הדרום והמזרח קיים חשש משיטפונות. תחול ירידה נוספת בטמפרטורות והן תהיינה מעט נמוכות מהרגיל לעונה.

יום שישי: בצפון הארץ ובמרכזה יוסיפו לרדת גשמים לפרקים מלווים בסופות רעמים. בדרום הארץ צפויים גשמים מקומיים, ועדיין קיים חשש משטפונות בנחלי הדרום והמזרח. תחול ירידה נוספת בטמפרטורות, והן תהיינה נמוכות מהרגיל לעונה.

תגובות

2
2
משה גד
14.02.24

צורי , אלוהים אחראי על הכנרת , על הגשם ועל ה 7 באוקטובר , שואה וכו ..? או רק על הדברים הטובים ?

1
צורי צוריאל
13.02.24

תפסיקו למדוד הכנרת ידוע שבחורף מתמלה מה אתם רוצים שתהייה ריקה אתם עושים עיין הרע על הכנרת.. יש מנהיג לעולם והוא עושה הכל אני לא סומך מה שאתם מפרסמים על הכנרת. עם השם לא יעשה את זה לכנרת כולכם תמותו מרעב במקום לומר פרסום ב"ה אתם מפרסמים כאילו אתם