פרננדו מרמן ולואיס הר שחולצו הלילה (ראשון) משבי חמאס, שיחזרו את מה שקרה איתם בכל אותם ארבעה חודשים. כזכור, שחרורם בוצע במהלך מבצע הירואי ברפיח, על ידי לוחמי צה"ל ולאחר שהם שהו 129 ימים בשבי.
הם סיפרו בבית החולים שיבא כי הוחזקו בבית משפחה ברפיח ברצועת עזה, כך פורסם בווינט. קרוביהם של השניים סיפרו בנוסף כי הם הכינו אוכל לבני המשפחה שהיו איתם בעזה.
המחבלים שאלו אותם אם הם יהודים, הם השיבו שהם ארגנטינאים, והתפתח ביניהם שיח גם על כדורגל. קרובי השניים סיפרו כי הם קיבלו "תרופות כלשהן", גם לאחר שישראל דרשה להכניס תרופות לחטופים.
"אני רואה שהם בסדר, הם עדיין מעכלים לאט לאט את מה שקרה להם בארבעת החודשים האחרונים", סיפרה אחייניתו של פרננדו, גפן סיגל אילן. "הם חזרו חיוורים ורזים, הם לא ראו אור שמש ארבעה חודשים וזה ניכר עליהם. שניהם מאוד אוהבים אוכל טוב, אז לאט לאט הם יחזרו ליהנות מזה".
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
דוד פדלון
מקווה שלפחות עם ההפגנות ההזויות בקפלן הם גמרו
14:28 12.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סאן רה
ה יתברך? על מה בדיוק?
14:06 12.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מריומה
תודה לך ה' יתברך . תודה לכם חיילים גיבורים ואמיצים . בקרוב מאוד תביאו את כל החטופים. ותביסו את כל הנאצים אמן .
12:54 12.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לוי אורן
יש להם מזל שהם אמרו שהם ארגנטינאים אחרת הם היו מקבלים יחס מבזה ומשפיל אם הם היו אומרים שהם יהודים
12:52 12.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר