כלי התקשורת הערבים דיווחו הערב (רביעי) כי רכב הותקף מהאוויר בבגדד, בירת עיראק, כאשר 4 בני אדם נהרגו במתקפה. על פי החשד, הרכב שהותקף הסיע בכירים במיליציות הפרו-איראניות הפועלות במדינה.
דיווח בעיראק: פיצוץ עז נשמע במרכז הבירה בגדאד. תיעוד מהשטח של רכב עולה באש@itamargalit @kaisos1987 pic.twitter.com/pcx4ZzHsu9
— כאן חדשות (@kann_news) February 7, 2024
בתיעודים שפורסמו ברשתות החברתיות נראה כי הרכב עולה באש. לפי הדיווח ברשת "סאברין ניוז", מספר טילים שוגרו לעבר הרכב והובילו לפיצוץ עז.
עוד דווח ברשת "סקיי ניוז" בשפה הערבית כי הרכב שהותקף היה שייך לארגון העיראקי "אל-חשד א-שאבי", המאגד מיליציות שיעיות הנתמכות ברובן על ידי איראן. לדברים, אחד ההרוגים במתקפה היה "דמות מובילה" באחת המיליציות. במקביל, רשתות ערביות נוספות טענו כי שני מפקדים במיליציה המזוהה עם חיזבאללה נהרגו גם כן בתקיפה.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
1 דיונים
מוחמד אל ראסוללא
כולו מין אללה☠️
21:17 07.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודי גאה
בתגובה ל: מוחמד אל ראסוללא
זה בהחלט נכון , גם כשכל המחבלים ימותו
13:41 08.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר