ראשי ארגון להב"ה בנצי וענת גופשטין הם שחשפו והעבירו למשטרה את החומרים הקשורים ל"כת המשיחית" שנחשפה.

לפני כמה חודשים הגיעו לארגון להב"ה תלונות על תושב קרית ארבע שמנצל נשים ומעודד אותם ליחסים עם הערבים. בני הזוג ביררו את הנושא, והגיעו למספר מתלוננות שעד אז סירבו לפנות למשטרה.

מבירור שנערך הסתבר כי המשטרה קיבלה שביבי מידע, אך לא היו לה נתונים ספציפיים וגם לא תלונות קונקרטיות.

לאחר עבודה אינטנסיבית מול אותן מתלוננות כאשר אנשי ארגון להב"ה סיפקו להן סיוע, הם השתכנעו והסיכמו להגיש תלונות, היום נחשפה הפרשה כאשר המשטרה הודיעה על שורה של מעצרים ובראשם מנהיג הכת אשר עודד את הבנות לקיים יחסים עם ערבים.

בנצי גופשטיין אומר היום: "אנחנו בארגון להב"ה לא נושאים פנים והגם שמדובר ביהודי המתחזה לדתי, לא הססנו לפעול למען קדושת עם ישראל. מדובר במקרה מזעזע ולא נחנו ולא שקטנו עד אשר החשוד נעצר, תופעה שכזאת חייבים להדיר. מדובר בנשים טובות, רובן הגדול חוזרות בתשובה, שנוצלו בתמימות על ידי מי שטען שהוא עושה את המעשים בשם החסידות. אין בין הדברים הללו לבין החסידות דבר וחצי דבר, ולכן פעלנו.