חדשות

אחרי יממה של שקט: אזעקות נשמעו בגבול הצפון

אחרי 33 שעות של שקט, אזעקות צבע אדום נשמעו ביישובי קו העימות בגליל. הירי מגיע אחרי שמטוסי חיל האוויר תקפו תשתיות טרור ועמדות תצפית של חיזבאללה במהלך הלילה

אחרי יממה של שקט: אזעקות נשמעו בגבול הצפון
צילום: (צילום: אייל מרגולין, פלאש 90)

אזעקת צבע אדום נשמעה הבוקר (שלישי) ביישובי קו העימות, בהם ערב אל עראמשה, אילון, אדמית וגורן. כ-45 דקות לאחר מכן נשמעו אזעקות נוספות באביבים, ברעם ויראון.

לפי הדיווחים הראשונים, מספר רקטות שוגרו מלבנון לעבר ישראל ונפלו בשטחים פתוחים. הירי מגיע אחרי 33 שעות של שקט, כשהפעם האחרונה שבה דווח על ירי היה בחצות בלילה שבין ראשון לשני.

במהלך הלילה מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו תשתיות טרור ועמדות תצפית של חיזבאללה במרחב הכפרים בליידא ועיתרון שבדרום לבנון, וכן תקפו מבנה צבאי של ארגון הטרור במרחב מג'דל סלם.

תקיפה לבנון 2301
תקיפה לבנון 2301| צילום: (צילום: דובר צה"ל)

אמש דווח כי מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו במרחב מארון א-ראס מוקדם יותר היום מבנה צבאי בו שהו מחבלים מארגון הטרור חיזבאללה. לאחר תקיפת המבנה ניתן לראות פיצוצי משנה רבים המעידים על המצאות אמצעי לחימה במקום.

בנוסף הותקפו שלוש עמדות תצפית ומבנה צבאי של ארגון הטרור חיזבאללה במרחבים מרווחין, שיחין, טייבה וטיר-חרפא שבדרום לבנון. כמו כן, כוחות צה"ל תקפו במספר מרחבים נוספים בדרום לבנון.

תגובות