חדשות

סקר מנדטים: נתניהו בצרות, הליכוד מתחזק תחת ברקת

סקר חדש מציג היחלשות של ראש הממשלה נתניהו בתוך מצביעי הליכוד, כאשר על פי סקרו של קמיל פוקס הליכוד בראשות ניר ברקת זוכה לחמישה מנדטים יותר מאשר בראשות נתניהו

סקר מנדטים: נתניהו בצרות, הליכוד מתחזק תחת ברקת
צילום: Yonatan Sindel/Flash90

סקר חדש שבוצע על ידי קמיל פוקס ופורסם במהדורת חדשות 13 מציג מגמה מדאיגה לראש הממשלה נתניהו, כאשר על פי נתוני הסקר הליכוד בראשות ניר ברקת זוכה ליותר מנדטים מאשר אם נתניהו ימשיך בראשות המפלגה.

על פי תוצאות הסקר, שנערך על ידי סוקר הבית של חדשות 13 קמיל פוקס, במידה והבחירות לכנסת היו מתקיימות היום חלוקת המנדטים הייתה נראת כך: המחנה הממלכתי – 37 מנדטים, הליכוד בראשות נתניהו – 16 מנדטים, יש עתיד – 14 מנדטים, ישראל ביתנו – 9מנדטים, ש"ס – 9 מנדטים, עוצמה יהודית – 8 מנדטים, יהדות התורה – 7 מנדטים, הציונות הדתית – 6 מנדטים חד"ש-תע"ל – 5 מנדטים, רע"ם – 5 מנדטים, מרצ – 4 מנדטים.

הנתון המעניין ביותר בסקר היה כאשר נשאלו הנסקרים כיצד היו מצביעים במידה וראש הממשלה נתניהו היה מוחלף בראשות הליכוד, על ידי שר הכלכלה ניר ברקת. מפלגת הליכוד הייתה זוכה ל-21 מנדטים, חמישה יותר מה-16 שניתן למפלגה בסקר תחת ראש הממשלה בנימין נתניהו.

תגובות

28
23
פתק החלפה
21.01.24

להחליף את הבובה הסגולה של שרה ויאיר במנהיג. יש ראויים כגון דנון, ברקת, יולי, סער, ליברמן, גנץ, גדי. כולם הרבה יותר מוצלחים מהזקן הנבול והשלילי

1
ניבה
23.01.24

ארדן, יוסי כהן...

22
עוז
21.01.24

הכל שקר וכזב רשעים רמאים אל תאמינו להם

21
שלום ק.
21.01.24

לא נמאס לכם? אתם כל הזמן רוצים להעלים את נתניהו! ועכשיו אתם מפרסמחם סקר שברקת מתחזק הכל כדי להעלים את נתניהו ,לא יעזור לכם!!