דקר, נמלט ודרס

בת 70 נרצחה ועוד 14 פצועים בפיגוע ברעננה

פיגוע ברעננה. ערבי דקר נהגת וגנב את רכבה, פתח בדהירה כשהוא דורס אנשים. לאחר מכן השתלט על רכב נוסף ודרס גם איתו. אישה כבת 70 נרצחה. עוד 14 פצועים בהם 2 קשה

בת 70 נרצחה ועוד 14 פצועים בפיגוע ברעננה
צילום: צילום: דוברות מד"א

פיגוע דריסה ודקירה ברעננה. אישה כבת 70 נרצחה ועוד כ-14 בני אדם נפצעו, שניים מהם באורח קשה, בפיגוע משולב של דקירה ודריסה במספר זירות בעיר, ברחוב החרושת וברחוב אחוזה.

ערבי דקר נהגת ברחוב החורשת, גנב את רכבה ונמלט איתו. הוא נסע בפראות ברחוב אחוזה ונעצר שם השתלט על רכב אחר ודהר גם איתו בהמשך הרחוב. כשנעצר הרכב הוא השתלט על רכב נוסף ונמלט, עד שנתפס בידי המשטרה.

אישה כבת 70 נפצעה באורח אנוש ונפטרה מפצעיה בבית החולים. עוד שני פצועים פונו במצב קשה והיתר במצב קל.

זכי הלר על הפיגוע ברעננה
זכי הלר על הפיגוע ברעננה| צילום: זכי הלר מסכם את תמונת הפצועים (דוברות מד"א)

מהמשטרה נמסר: "מדובר על פי החשד באירוע מתגלגל בו החשוד החליף 3 כלי רכב במהלך האירוע. החשוד תושב חברון – עצור! שוטרי מחוז מרכז סורקים בזירה וסביבותיה להסרת חשד נוסף. החשד כרגע הוא פיגוע".

ממד"א נמסר: "חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבתי החולים, 14 פצועים בהם: אישה כבת 70 במצב אנוש, גבר כבן 34 ונער כבן 16 במצב קשה, עם חבלות בראש ובגפיים, 8 פצועים במצב בינוני ו-3 במצב קל".

זירת הפיגוע (מד"א)
זירת הפיגוע ברעננה| צילום: זירת הפיגוע ברעננה (דוברות מד"א)
הזירה ברעננה (מד"א)

תניה קוחר סגנית ראש סניף איחוד הצלה ברעננה מסרה: "הגעתי לשתי הזירות ברחוב החרושת וברחוב אחוזה ויחד עם מספר רב של חובשים ופרמדיקים של איחוד הצלה הענקנו סיוע ראשוני לנפגעים שפונו לבתי החולים במצבים שונים".

תגובות

9
4
שלום ק.
15.01.24

מאחל בריאות והחלמה לפצועים,ושהמחבל או המחבלים יתפסו ! ושעלינו להבין שאין להם מקום ביננו,לא צריך להילחם על העסקתם, שהרשות תדאג להם.

3
Ori
15.01.24

ממשלת דמים של ביבי-סמוטריץ-בן גביר

1
דניאל
15.01.24

עוד דביל שלא מצליח להתנתק מהשנאה שלו!!!

2
ממשלה הימין על מלא
15.01.24

הבטיחה ביטחון קיבלנו ממשלת אפסים על מלא מלא לכו לעזאזל

2
יעל
15.01.24

לא יניחו לנו ???? מה יהיה ?????????

1
אורח
15.01.24

ממשלת דמים. ממשלת זוועות. ממשלת מכות מצרים, "שלח את עמי"!!!!

1
דניאל
15.01.24

תגיד, אתה מוגבל??? ערבי ששונא יהודים אחראי לרצח הזה!!! עוד תגיד שביבי רצח??? אלוהים, עד כמה השנאה מעוותת את המוח הקטן שלך???

2
לדניאל
15.01.24

הממשלה העלובה הזו הבטיחה ביטחון וקיבלנו אסון לכו לעזאזל