מתכון לקראמבל תפוחים

שלושה תפוחים

200 גרם סוכר

280 גרם קמח תופח או קמח רגיל, עם רבע כפית אבקת אפיה

170 גרם מרגרינה

קינמון לאוהבים

סוכר וניל

מתכון לקראמבל תפוחים – אופן ההכנה:

יש לחמם את תנור האפייה ל-180 מעלות. לערבב את הקמח עם המרגרינה עד שמתקבל מרקם מפורר. הוסיפו את מרבית מכמות הסוכר, הקנמון והניחו בצד.

להכנת התפוחים: קולפים ומסירים את הליבה. חותכים לשמיניות, מניחים בתבנית ומעליה את התערובת שהמתינה בצד.

אופים כ-40 דקות. להגיש חם (מצוין על פלטת שבת.

לבחירה: אפשר להחליף את התפוחים באפרסק משומר, מילוי פאי מוכן וכדומה.