מתוק ומהיר: קראמבל תפוחים במינימום זמן
קראמבל תפוחים הוא קינוח שאי אפשר לעמוד בפניו וכדי להכין אותו לא צריך מעבד מזון. שירן שלו מגישה מתכון לקראמבל תפוחים - הגירסה הידנית

מתכון לקראמבל תפוחים (צילום: shutterstock)
מתכון לקראמבל תפוחים
שלושה תפוחים
200 גרם סוכר
280 גרם קמח תופח או קמח רגיל, עם רבע כפית אבקת אפיה
170 גרם מרגרינה
קינמון לאוהבים
סוכר וניל
מתכון לקראמבל תפוחים – אופן ההכנה:
יש לחמם את תנור האפייה ל-180 מעלות. לערבב את הקמח עם המרגרינה עד שמתקבל מרקם מפורר. הוסיפו את מרבית מכמות הסוכר, הקנמון והניחו בצד.
להכנת התפוחים: קולפים ומסירים את הליבה. חותכים לשמיניות, מניחים בתבנית ומעליה את התערובת שהמתינה בצד.
אופים כ-40 דקות. להגיש חם (מצוין על פלטת שבת.
לבחירה: אפשר להחליף את התפוחים באפרסק משומר, מילוי פאי מוכן וכדומה.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו