מתוק ומהיר: קראמבל תפוחים במינימום זמן - סרוגים

מתוק ומהיר: קראמבל תפוחים במינימום זמן

קראמבל תפוחים הוא קינוח שאי אפשר לעמוד בפניו וכדי להכין אותו לא צריך מעבד מזון. שירן שלו מגישה מתכון לקראמבל תפוחים - הגירסה הידנית

שירן שלו, חדשות סרוגים
מתוק ומהיר: קראמבל תפוחים במינימום זמן
  מתכון לקראמבל תפוחים (צילום: shutterstock)

מתכון לקראמבל תפוחים

שלושה תפוחים

200 גרם סוכר

280 גרם קמח תופח או קמח רגיל, עם רבע כפית אבקת אפיה

170 גרם מרגרינה

קינמון לאוהבים

סוכר וניל

מתכון לקראמבל תפוחים – אופן ההכנה:

יש לחמם את תנור האפייה ל-180 מעלות. לערבב את הקמח עם המרגרינה עד שמתקבל מרקם מפורר. הוסיפו את מרבית מכמות הסוכר, הקנמון והניחו בצד.

להכנת התפוחים: קולפים ומסירים את הליבה. חותכים לשמיניות, מניחים בתבנית ומעליה את התערובת שהמתינה בצד.

אופים כ-40 דקות. להגיש חם (מצוין על פלטת שבת.

לבחירה: אפשר להחליף את התפוחים באפרסק משומר, מילוי פאי מוכן וכדומה.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו