יחליף את גלנט?

דיווח: תכנית נתניהו ליום שאחרי גנץ

בצל היחסים והמחלוקות בין ראש הממשלה לשרים גנץ וגלנט, בלשכת נתניהו דנים בימים האחרונים על האפשרות למנות את אביגדור ליברמן לשר ביטחון למשך שנה

דיווח: תכנית נתניהו ליום שאחרי גנץ
צילום: צילום: יונתן זינדל פלאש 90

על רקע המחלוקות עם השרים גנץ וגלנט, בלשכת נתניהו דנים בימים האחרונים להציע את תיק הביטחון ליו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן, כך דיווח (רביעי) כתב גלי צה"ל יובל שגב.

ההצעה שנבחנת היא להעניק לליברמן את תיק הביטחון עם דרישה שישאר בממשלה לאורך 2024. במקביל דווח כי גם שמו של גדעון סער עלה, אך היא פחות ריאלית. בלשכה מכינים באופן כללי כמה תכניות מגירה שיאפשרו את שרידות הממשלה.

בראיון שהעניק אתמול לסרוגים, ליברמן סירב לקרוא לראש הממשלה נתניהו להתפטר או ללכת לבחירות: "קודם כל צריך לנצח, אני לא עוסק עכשיו בשאלה של כן או לא בחירות. זה לא מעניין".

בנוגע להצטרפות לקבינט טען ליברמן כי לא הוסכם שיהיה חלק ממנו: "אני ניסיתי כמה פעמים לקבוע פגישות עם כל מיני אנשים, בעיקר המזכיר הצבאי אבל הבנתי שנתניהו הטיל ווטו. ההסכמה היחידה בקבינט מלחמה זה 'רק לא ליברמן', כי הם לא רוצים מישהו שיאתגר אותם ושולט בחומר".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

30
25
נתניהו מלך אמיתי איך מצליח לשלוט בכולם
10.01.24

הרס וחירב את כל המדינה פירק את הצעירים את הפריפריות הביא שואה לתוך ישראל ועדיין כולם סוגדים לו. הבן אדם מלך

1
צ
10.01.24

סוגדים לג'ובים זה הדבר היחיד שמעניין אותם.

24
אבריימלה מלמד
10.01.24

אני חושב שעל מנת להבטיח את שרידות הממשלה כדאי לברר עם החמאס בחאן-יונס אם הם מוכנים להחליף את גנץ ואייזנקוט. יעני ממשלת ביבי בכל מחיר.

23
אני
10.01.24

הפושע המושחת הזה לא נח לרגע כדי להבטיח את שלטונו. אלפי נרצחים, מאות שבויי, סיפורי זוועה מתגלים כל יום ואת סגול מעניין רק הכסא שלו