ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט, הודיע לפני זמן קצר כי הוא ביקש מעורכי דינו לפעול לסגירת שתי תביעות לשון הרע שעדיין פתוחות. כזכור, בנט הגיש מכתבי התראה ותביעות לשון הרע שהסתיימו עד היום בהתנצלות ובפיצויים.

כאמור, במסגרת סדרת התביעות שלו נגד משמיצים ומכפישים, בנט שלח מכתב התראה לפני תביעה לרב יוסי מזרחי, כוכב יוטיוב בעיקר בארה"ב.

בנט שלח למזרחי התראה לפני תביעה, ובה דרישת התנצלות ופיצוי של 100,000 שקלים. העילה לתביעה היא בכך שטען באחת מדרשותיו שנפתלי בנט לא יהודי.

לפני כשנה התייחס בנט לסדרת התביעות שהגיש, בראשן נגד הרב רונן שאולוב, זאת לאחר שהרב טען כי אמו אינה יהודייה – ולכן גם ראש הממשלה לשעבר עצמו אינו יהודי. בפוסט שכתב בפייסבוק התנצל בפני אביו ואמו על כך שלא פעל מוקדם יותר נגד מה שתיאר כ"קמפיין מכוער".