חדשות

דובר צה"ל: "אנחנו לא מחזירים שבויים ומחבלים"

ברקע הדיווחים הפלסטיניים על חפירת 80 קברים ברפיח והשמועות ברשתות החברתיות על העברת מס' זהה של גופות לתוך עזה, דובר צה"ל טוען כי הפרטים ייבדקו. לדבריו: "אנחנו לא מחזירים שבויים ומחבלים"

דובר צה"ל: "אנחנו לא מחזירים שבויים ומחבלים"
צילום: (צילום: דו"צ)

ברקע הדיווחים הפלסטינים היום על חפירת 80 קברים ברפיח והעדכונים ברשתות החברתיות על העברת מס' זהה של גופות לתוך רצועת עזה דרך מעבר כרם שלום, מסר תא"ל דניאל הגרי לסרוגים (שלישי) כי צה"ל לא מחזיר שבויים ומחבלים לעזה.

במענה לשאלת סרוגים בנושא, ציין דובר צה"ל כי "אני לא ער בדיוק לנושא המתואר, אין בעיה לבדוק את המידע ולענות עליו, אני מעדיף להיות מדויק שאני עונה על שאלות". עוד ציין כי "אנחנו מחזירים את מי שלא נדרש להיות במדינת ישראל חזרה לתוך עזה".

לדבריו, "אנחנו בוודאי לא מחזירים שבויים ומחבלים ותפסנו מאות רבות כאלה גם בזמן ה-7 באוקטובר ובזמן הלחימה מאות רבות נחקרו ועדיין נחקרים בתוך מדינת ישראל והם שבויי מלחמה".

דובר צהל ללירן וינשטיין
דובר צהל ללירן וינשטיין| צילום: (צילום: לירן וינשטיין\סרוגים)

עוד הוסיף כי יש צורך להפריד בין אוכלוסייה אזרחית לשבויי מלחמה, לדבריו, "כך אנחנו נמשיך לעשות ולגבי הנושאים שצוינו, נדרש לבדוק את הדברים ונשיב עליהם בצורה מסודרת"

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

2
2
אהוד
29.12.23

להחזיר רק גופות במצב של ריקבון. כל הכבוד על המילים שלך. מאוד מעריך .!!!

1
ליאור
02.01.24

אולי תסבירו לי מה הכוונה? למה התכוונו? שאנחנן קוברים עזתים מחבלים? מעבירים גופות? לא הבנתי