ציטוטים מישיבת הממשלה שהתרחשה מוקדם יותר היום (א') פורסמו הערב באתר החדשות N12, על פי הפרסום ראש הממשלה נתניהו חלק עם השרים כי מערכת הביטחון יודעת "בערך" את מיקומו של סינוואר ואת סביבתו.
במהלך ישיבת הממשלה שהתקיימה שאלו חלק מהשרים בעניין ההתקדמות של ישראל במלחמה, ביחוד שאלו השרים האם ישראל באמת קרובה לשים את ידה על מנהיג חמאס ברצועה, יחיא סינוואר. בתשובה לשאלות הסביר נתניהו כי ישראל יודעת "בערך" את המיקום של סינוואר ואת האזור בו הוא מתפקד.
האמונה כי ישראל קרובה למיקומו של סינוואר מגיע על רקע הערכת צה"ל ומערכת הביטחון כי סינוואר שוהה ברשת המנהרות מתחת לחאן יונס, ושהכוחות הגיעו לאזור בו שהה שעות בודדות לאחר שעזב את המקום.
במהלך הישיבה קיבלו השרים סקירה מלאה של התקדמות המלחמה ברצועה על ידי בכירי מערכת הביטחון, בהובלת ראש אגף אסטרטגיה בצה"ל, האלוף אליעזר טולדנו שהסביר לשרים כי "זאת מלחמה שתימשך עוד חודשים ארוכים. נצטרך לנהל כלכלת חימושים, אבל היעד הוא לגמור את החמאס בסופה"
בקשר לביקורת על מספרי ההרוגים בלחימה הסביר האלוף טולדנו "אי אפשר להתחייב שלא תימשך לוחמת הגרילה בצפון הרצועה. זה עוד לא נגמר שם".
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
1 דיונים
אבי
למה זה טוב לדבר על איפה סינוואר? למה זה טוב להתרברב? בסוף נזכור מי ניצח במלחמה ובאיזה מחיר זה עלה לנו. ככל שנדבר פחות ונעשה הרבה יותר כן ייטב לנו. הבעיה אצלנו שלמדו...
למה זה טוב לדבר על איפה סינוואר? למה זה טוב להתרברב? בסוף נזכור מי ניצח במלחמה ובאיזה מחיר זה עלה לנו. ככל שנדבר פחות ונעשה הרבה יותר כן ייטב לנו. הבעיה אצלנו שלמדו מראש הממשלה שלנו לשווק ולפרסם כל דבר. דואגים לעצמם ולא לנו.
המשך 23:44 24.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סיפורי פוגי
ביבי יודע הכל, הוא הכי חכם ותמיד צודק. ואם משהו לא עובד- זה בנט, סמול, בג"צ, קונספציה, הרמטכ"ל, גנץ... יש המון אופציות, אפשר את כולן לפי הסדר.
21:56 24.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
בהצלחה בחיסול סינוואר! בעבר, נתניהו האריך את שומר חומות כדי לחסל את סינוואר ודף! א
21:40 24.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ואתה בערך ראש ממשלה
יודע לשחק ולדגמן את התפקיד. לא יותר
21:26 24.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לברון
והוא גם אחראי על בערך 1400 הרוגים חפים מפשע. עדיין יש לו תומכים עם I.Q. של בערך 30.
07:50 25.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר