המשא ומתן לשחרור חטופים כנראה מתקדם, כי ארגוני הטרור התחילו לשחרר סרטוני חטופים, ובהם אות חיים ראשון מהם מאז ה-7 באוקטובר.
בסרטון של הג'יהאד האסלאמי נראים שני השבויים, גדי מוזס, בן 79 ואלעד קציר, בן 47 שניהם מניר עוז, כשהם חיים אך במצב גופני ירוד. הם מדקלמים את הטקסטים שנדרשו להגיד על ידי הטרוריסטים בהם קריאה לראש הממשלה ולשר הביטחון לפעול לשחרורם, כי הם עלולים להיהרג.


עוד באותו נושא
חמאס פרסם תיעוד של שלושה חטופים בחייםחדשות סרוגים

אתמול פרסם חמאס סרטון בו נראים שלושה חטופים: חיים פרי (79), עמירם קופר (85) ויורם מצגר (80), שבו הם אומרים את הטקסטים שנתבקשו על עסקת חטופים.
בישראל רואים בסרטונים האלה אות למצוקת ארגוני הטרור שצריכים את העסקה, לאור התקדמות התמרון של צה"ל בשטח, ואיבוד הנכסים ברצועה.
תגובות
נראה שקטעו לו את הידיים ת
אם לצהל היו השגים כמו דיבורים היינו כבר במצב נפלא.
אכשיו! אכשיו! אכשיו! ראובן: מה אם זה איה אסבא שלך? שמעון: במקרה נורא כזה הייתי בניגוד אינטרסים קשה ואסור היה לי להשפיע על קבלת ההחלטות. ראובן: אז ויתרת על אסבא שלך? אני לא מוותר אל אסבא שלי! שמעון: לא ויתרתי על איש. אני מלא יראה וענווה לנוכח האומץ וההקרבה של צה"ל ונכון להמתין באורך רוח עד שצה"ל ינצח, בע"ה. ראובן: אני לא רוצה לחכות. אני רוצה אכשיו! אכשיו! אכשיו! שמעון: הקצב הזה נשמע לי מוכר מהיכן שהוא. ראובן: נו, בטח. אלה רק המילים הנבובות שמתחלפות: בושה, בושה, בושה; שוחד, מרמה, אפרת אמונים; אאם דורש צדק חברתי. זה פשוט תלוי בסוס שאנחנו רוכבים עליו באותו ארגע. שמעון: אז משפחות החטופים הן פשוט סוס רכיבה מבחינתך? ראובן: בארור. מה נראה לך, שבאמת אכפת לי מאחטופים? אותי מעניין רק ביבי.