חדשות

המחבל שאושפז בישראל נלקח למתקן צבאי

לאחר שפורסם כי מחבל חמאס שנלחם ונפצע ברצועת עזה אושפז בישראל, בבית החולים השרון עדכנו כי המחבל הועבר למתקן צבאי

המחבל שאושפז בישראל נלקח למתקן צבאי
צילום: צילום: הדס פרטוש/פלאש90

שעות אחרי שפורסם כי אחד המחבלים שנלחם ונפצע אמש בעזה אושפז בישראל, בבית החולים השרון עדכנו הערב (רביעי) כי המחבל נלקח מבית החולים והועבר למתקן צבאי.

כאמור, מוקדם יותר היום דווח בחדשות 13 כי אחד המחבלים שנלחם ונפצע אמש בעזה אושפז בבית החולים השרון בפתח תקווה. על פי הפרסום, המחבל שנפצע עבר ניתוח חירום בבית החולים והועבר למחלקה הכירורגית. בצה"ל טרם הגיבו לפרסום האם מדובר במחבל שלקח חלק בקרב שהתנהל בשג'עייה בו נהרגו תשעה לוחמי צה"ל.

מקרה דומה אירע בחודש שעבר כשמספר מחבלי חמאס שביצעו את הטבח בדרום אושפזו בבתי החולים בישראל, כך פרסם כתב חדשות 12 יואב אבן. כזכור, מספר ימים לאחר מתקפת הפתע של ארגון הטרור פורסם כי בתי החולים אושפזו מספר מחבלים, מה שעורר זעם רב ובעקבות כך שר הבריאות משה ארבל שיגר מכתב לראש הממשלה שיוציא הוראה מפורשת להורות על הוצאתם המיידית מבתי החולים.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

14
12
חחחחחחח
13.12.23

לגמריייי

11
אלי
13.12.23

לשחוט את המחבלים חיים למען יראו ויראו

10
אנס 2
13.12.23

לאנוס את האמא והאישה של כל מחבל