הלילה (בין שני לשלישי) במהלך טקס הדלקת נרות חנוכה המסורתי בבית הלבן, נשיא ארה"ב ג'ו ביידן התבדח בפני הנוכחים לגבי יחסיו עם נתניהו וטען, "ביבי, אני אוהב אותך אבל לא מסכים עם אף מילה שאתה אומר". לדבריו, "זה כמעט אותו דבר היום". כך דיווח כתב כאן חדשות נתן גוטמן.
במהלך הטקס בו השתתפו מנהיגים מהקהילה היהודית שב הנשיא על מחויבותו לביטחונה של ישראל ולזכות להגן על עצמה וכי הממשל בראשותו לעולם לא יעזוב את ישראל. "לא צריך להיות יהודי כדי להיות ציוני, ואני ציוני", אמר בפני קהל הנוכחים.
"האונס שביצעו מחבלי חמאס בלתי נסבל, כולם צריכים לגנות"
ביידן הדגיש כי הסיוע הצבאי האמריקני לישראל יימשך עד שלדבריו "ייפטרו מחמאס", אך הסתייג ואמר כי ישראל צריכה להיות זהירה מכיוון שדעת הקהל העולמית יכולה להשתנות ואסור לתת לזה לקרות.
בסוגיית החטופים אמר ביידן כי וושינגטון עובדת ימים ולילות על מנת להביא לשחרורם. בנוסף ציין את מעשי האונס שביצעו מחבלי חמאס בנשים. "זה בלתי נסבל ועל כולנו לגנות זאת ללא סייג". לדבריו, "אני מבין שאתם פגועים מהשתיקה ומהפחד. העלייה באנטישמיות בארה"ב ובעולם היא מחליאה. עוד ציין כי "אין מקום לשנאה באמריקה נגד יהודים, מוסלמים או כל אחד אחר"
מה דעתך בנושא?
24 תגובות
5 דיונים
Eliyahu
רק השמאל לא מאמין העם עם ביבי זה מספיק זה ברור שהשמאל לא בחר ביבי אבל המזל שלהם עכשיו שהוא בשילטון
21:03 12.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צביצ פנסיונר
למה ביבי לא הולך כמו רבין? כי רק ביבי מסית לזה ורק הימין שולח רוצחים.
19:24 12.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודה
למען האמת רבים מאד במדינת ישראל לא מאמינים לראש הממשלה
18:23 12.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ארי
למה לא כותרת ביבי אני אוהב אותך! אתר פח אשפה
10:44 12.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
העתיד הלא וורוד ...
לכל המלינים על ביידן , כדאי לזכור שהוא אחרון המוהיקנים... אחריו לא יהיו יותר נשיאים אמריקאים שיתמכו ללא סייג בישראל . וסביר להניח שהם גם יקצצו בסיוע הבטחוני , כמו...
לכל המלינים על ביידן , כדאי לזכור שהוא אחרון המוהיקנים... אחריו לא יהיו יותר נשיאים אמריקאים שיתמכו ללא סייג בישראל . וסביר להניח שהם גם יקצצו בסיוע הבטחוני , כמו שטראמפ רצה לעשות מיד עם היבחרו , הם גם לא ימהרו לשלוח לפה משחתות , נושאות מטוסים , ורכבת אוירית של ציוד צבאי ... יתנו למדינות האזור להתבוסס בביצה העכורה שנקראת המזרח התיכון .
המשך 10:19 12.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ביידן אדם מדהים
איזה הבדל
09:38 12.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גאבי אלי
הכתב שרשם ביידן לא מאמין לנתניהו הוא כנראה אבל, טוח שהוא איש שמאל שונא את נתניהו כמו כל העיתונאים השמאלנים שמשמיצים. כל מילה שנאמרה היא שקר
09:15 12.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ביבי כבר עבר לתמוך בפוטין ובסין. ביידן עוזר לנו בגלל שהוא ציוני לא בגלל ביבי תומך החמאס
בתגובה ל: גאבי אלי
.
09:36 12.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שי
איך יודעים שהביב משקר? הוא מניע את שפתיו
09:04 12.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ביידן הוא הכי ציוני וישראלי שיש.
גם בארץ, עם ישראל לא מאמין למילה אחת של נתניהו. חוץ מכמה מקבלי אתנן.
08:43 12.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלום ק.
אתה נהנה לכתוב את שאמר ביידן כאשר אתה דואג להוציא דברים מהקשרם ! למה? .... תחשבו ותבינו עם יש לנו עסק.
08:35 12.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר