ישראל במלחמה היום ה-65. לוחמי המילואים של חטיבת ירושלים הצליחו לבצע מארב מוצלח למחבלי חמאס שביקשו להפתיע אותם בתוך האזור בו שהו (מגנן) בתוך עזה.
בעקבות התרעה מודיעינית על תקיפה מתוכננת של מחבלים על אזור המגנן של לוחמים מצוות הקרב של חטיבת ירושלים, פינו הלוחמים את המגנן ונכנסו לכוננות להתקפה. במקביל, בוצעו תקיפות מטרות קרב של מכלול האש החטיבתי בשיתוף חיל האוויר.

בהמשך, הלוחמים שהיו במארב ירו לעבר המחבלים שיצאו מפיר המנהרה, ירי שהוביל לפיצוץ מטען בפיר ולאחריו פיצוצי משנה.

הלוחמים בשיתוף יחידת יהל"ם חשפו פיר נוסף במרחב והשמידו אותו.

בצה"ל אומרים: "בזכות מודיעין מדויק ופעילות הלוחמים – האירוע הסתיים בסיכול המחבלים והשמדת תוואי הפירים בתת קרקעי".





תגובות
כל הכבוד תחסלו את כל המחבלים , בלי רחמים
למה לספר לאויב? למה אנו מדברים את עצמנו לדעת?
בעזרת השם האדמה תבלע את כל שונאי עם ישראל בעזה ובכל העולם. שוכני מערות דוחיםםםםם בני זבליםםםםם נמושות כמה דוחים אתם יא מכוערים מפלצתיים. ייקח אתכם האלוקים וייצלה אתכם באש הגיהנוםםםם אמןןןןןןןןןןן ואמןןןןןןןן