במהלך מטח הרקטות האחרון שנורה (שישי) לעבר שער הנגב, אחד הבתים באזור ספג פגיעה ישירה, כך דיווח כתב חדשות 13 אלמוג בוקר. על פי הדיווח נזק גדול נגרם לבית. החל משעות הבוקר מטחי טילים נורו לעבר דרום הארץ לאחר שישראל וחמאס לא הגיעו להסכמות סביב האפשרות להגיע לשחרורם של חטופים נוספים. מטחי רקטות נורו משעות הבוקר לעבר שדרות, נירים, יד מרדכי, כיסופים ומפלסים.
בשדרות נפצעה אישה בת 61 באורח קל לאחר שמעדה במדרגות בדרכה למרחב מוגן בשדרות. לאחר הסיוע הראשוני בזירת האירוע היא פונתה באמבולנס של איחוד הצלה לבית החולים ברזילי להמשך טיפול כאשר מצבה מוגדר בשלב זה קל
דובר צה"ל הודיע לפני זמן קצר כי מטוסי קרב של חיל האוויר החלו לתקוף בעזה, וזאת בשל הפרת הסכם הפסקת האש מצד ארגון חמאס. "חמאס הפר את ההסכם ובנוסף ירה לעבר שטח מדינת ישראל. צה״ל חידש את האש מול ארגון הטרור חמאס ברצועת עזה".
בשל חידוש הלחימה, בפיקוד העורף פרסמו הנחיות התגוננות מעודכנות מחמירות האוסרות על קיום לימודים ואירועים בכלל עוטף עזה. במקביל, בחלק מאיזורי הארץ מותר לקיים פעילות חינוכית, בתנאי שאפשר להגיע למרחב מוגן בזמן ההתגוננות שהוגדר על ידי פיקוד העורף.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
יהושוע
נתניהו ביקש מדרעי: שכנע את הבעלים של ערוץ 14 להרחיב את שידוריו לשבת
12:07 01.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר