מתכון לטפנד זיתים
החומרים:
קופסת זיתים מושחרים מסוננים,
שני שיני שום, מעט שמן זית,
צרור עלי פטרוזיליה.
אופן ההכנה:
לרסק את החומרים היטב במעבד מזון. להגיש קר עם טוסט.
מתכון לסלט חצילים ים תיכוני
פורסים חציל לא מקולף, קישוא מקולף, גמבה, ופלחי בצל.
מערבבים הכל עם כיפת קטשופ, 3 כפות רסק עגבניות, כפית מלח, כף סוכר, 2 כפות חומץ, כף שמן זית ושתי שיני שום.
מניחים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור עד שהירקות מתרככים ומקבלים גוון חום/זהוב. ניתן לרסק במעבד מזון ולהגיש קר.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים