חדשות

לקראת עסקה נוספת? משלחת מקטאר נחתה בארץ

משלחת מקטאר נחתה בישראל על מנת לדון בנושא המשא ומתן סביב הארכת הפסקת האש ובדיקת אפשרות לעסקאות נוספות. דובר משרד החוץ של המדינה: "ממשיכים בשיתוף פעולה להבטיח את יישום הפסקת האש"

לקראת עסקה נוספת? משלחת מקטאר נחתה בארץ
צילום: אמיר קטאר (צילום: Drop of Light / Shutterstock.com)

הפסקת האש: משלחת מקטאר נחתה היום (שבת) בישראל בנוגע למשא ומתן על שחרור חטופים ולבדיקה סביב עסקאות נוספות.

דובר משרד החוץ של קטאר מאג'ד אל-אנסארי התייחס לסוגיית החטופים. "בהתאם להסכם נכנסו משאיות סיוע שהיו אמורות לרצועת עזה. קטאר שמרה על תקשורת עם שני הצדדים והצלב האדום לאורך תהליך חילופי השבויים".

לדבריו, בדוחא ממשיכים לעקוב אחר המצב ומאפשרים את חילופי המידע בין הצדדים בזמן, כדי להבטיח טיפול בכל בעיה שעלולה לקרות. עוד הוסיף כי קטאר ממשיכה בקשר הדוק עם שותפיה האזוריים והבינלאומיים כדי להבטיח את יישום הסכם הפסקת האש". מאוחר יותר דווח כי הקטארים פועלים להמשך הארכת הפסקת האש.

תגובות

3
2
אני רק שאלה...
25.11.23

קטאר זה לא אלה שמממנים את החמאס?

1
cris
26.11.23

ביבי מוכר את הדם שלנו לאלה שממנים את שפיכתו.

1
cris
26.11.23

עולם מגעיל ודו פרצופי בהנהגת הקפטיליסיט ביבי..אותו קטאר שממן את הרצח שלנו איתו הוא עושה עסקאות..הדם רותח באיזה עולם אנחנו חיים.