ירי לעבר חיילים

סוכל ניסיון פיגוע בצומת הזית, שני מחבלים חוסלו

ניסיון פיגוע התרחש בצומת הזית, כאשר מחבל ירה לעבר כוחות צה"ל שהשיבו בירי ונטרלו אותו. 2 מחבלים חוסלו - הנהג והיורה. לא דווח על נפגעים לכוחות

סוכל ניסיון פיגוע בצומת הזית, שני מחבלים חוסלו
צילום: הנשק שהוחרם (צילום: דובר צה"ל)

ניסיון פיגוע התרחש כעת (שישי) בצומת הזית סמוך לחברון, כאשר מחבל ירה לעבר כוחות צה"ל שהשיבו בירי וניטרלו את המחבל.

לפי הדיווחים הראשוניים, ניסיון הפיגוע התרחש בכביש חוצה יהודה, כאשר מחבל התנגש בבטונדה בצומת הזית, יצא מהרכב וירה לעבר הכוח שהגיב בירי ונטרל אותו. בהמשך נאמר כי בזירה חוסלו 2 מחבלים, היורה והנהג. לא דווח על נפגעים בקרב החיילים.

WhatsApp Video 2023-11-17 at 10.30.23| צילום: זירת הפיגוע

מדובר צה"ל נמסר כי "שני מחבלים הגיעו ברכב לפני זמן קצר לצומת הזית, סמוך לחברון שבחטיבת יהודה, וירו לעבר הכוחות שפעלו במקום. הלוחמים, מגדוד מילואים 8106, ירו וחיסלו את שני המחבלים. הכוחות גם החרימו את הנשק מסוג קרלו ממנו בוצע הירי. אין נפגעים לכוחותינו".

עוד ציינו כי "המחבלים אשר ביצעו את הפיגוע בכביש המנהרות יצאו גם הם מאותו הצומת. הלוחמים בחטיבת יהודה דרוכים ומוכנים לכל תרחיש על מנת לשמור על ביטחון תושבי הגזרה".

==

אתר סרוגים פועל להגנת ושמירת זכויות יוצרים ועושה מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים. השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח-2007. אם זיהיתם בכתבה זו יצירה שאתם בעלי הזכויות בה נא הודיעו לנו בדוא"ל srugim@srugim.co.il

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

1
1
אחד
17.11.23

לפי דסקין איש צבא כושל בזמן מלחמה מסית על מתישבים בגלל זה מגיע 12