חדשות

שוב: אזעקות נשמעו באילת לאחר שטיל יורט מתימן

בפעם השנייה היום, אזעקות צבע אדום נשמעו באילת ויישובי הסביבה, לאחר שטיל קרקע-קרקע ששוגר מתימן יורט. מוקדם יותר דווח על שיגור מיירט מאילת בעקבות חשד למטרה אווירית באזור

כמעט סיני, אילת. (שאטרסטוק)

אזעקת צבע אדום נשמעה כעת (שלישי) באזור אילת, כשהתושבים נדרשו להיכנס למרחבים מוגנים. זמן ההתרעה שניתן לתושבים הוא 30 שניות – מה שאומר שלא מדובר ברקטה מעזה, כי אז זמן ההתרעה היה דקה וחצי.

בצה"ל אמרו כי זוהה טיל ששוגר לשטח מדינת ישראל ויורט בהצלחה במרחב ים סוף על ידי לוחמי ההגנה האווירית, באמצעות מערכת ההגנה לטווח רחוק "חץ". עוד הובהרי כי המטרה לא חצתה לשטח ישראל, וההתרעה הופעלה על פי מדיניות.

ממד"א נמסר כי בשלב זה לא התקבלו קריאות על נפילות או נפגעי גוף. צוותי מד"א העניקו טיפול רפואי למספר נפגעי חרדה.

זו הפעם השנייה ביממה האחרונה שבה נרשמו אזעקות באזור אילת, אחרי שמוקדם יותר היום דווח על שיגור מיירט בעקבות חשד למטרה אווירית. עם זאת, מדובר צה"ל נמסר כי לא זוהתה חדירה לשמי ישראל.

חדשות סרוגים

בשבוע שעבר התפוצץ באילת כלי טיס בלתי מאויש שנשלח ככל הנראה מסוריה לכיוון העיר. הכטב"מ התפוצץ בבית הספר צאלים בעיר וגרם לפגיעה ברכוש ולפצועים קל מאוד.

משרד הביטחון פרסם אתמול תיעוד של טיל החץ שיירט מטרות שירו החותים מתימן לפני שבועיים. במלחמה האחרונה זה היה היירוט המבצעי הראשון של הטיל שנועד ליירט רקטות ארוכות טווח מחוץ לאטמוספירה.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

5
אין
14.11.23

הלוואי שאילת הייתה יפה כמו בתמונה

הצטרפו אלינו