אין גבול לצביעות: לאחר שחשף אתמול (שני) דובר צה"ל מנהרה מתחת לבית החולים רנתיסי שבעזה, ובה אמצעי לחימה רבים, בקבוקי תינוק וטיטולים ששימשו את מחבלי חמאס לצורך החזקת החטופים – ארגון הבריאות העולמי תופס צד ובמקום לגנות את פעילות חמאס שמשתמשים בחולים בבית החולים כמגן אנושי, הם תוקפים את ישראל על המשך הלחימה.
"הדרך הטובה ביותר להבטיח את שלומם של חולים, אזרחים שנמצאים בבית החולים שיפא בעזה, היא להפסיק את פעולות האיבה עכשיו. צריך להציל חיים, לא לקחת אותם", מסרו.

כזכור, אמש חשף דו"צ כי מקלט בית חולים שנבנה בסיועו, שימש את חמאס להחזקת חטופים, וכעת במקום שארגון הבריאות העולמי יזדעזע מן הממצאים – הוא מאשים את ישראל ב"פעולות איבה".
רק לפני יומיים, ארגון הבריאות העולמי הודיע כי איבד קשר עם כמה מאנשי הקשר שלו בבית החולים שיפאא שבצפון רצועת עזה, והביע "חששות עמוקים" לביטחונם של כל הלכודים במקום בשל הלחימה תוך שהוא קורא להפסקת אש מיידית.
בארגון הוסיפו: "אנו חוששים מאוד לביטחונם של עובדי הבריאות ושל מאות מטופלים חולים ופצועים, כולל תינוקות ועקורים שנשארו בתוך בית החולים".
מה דעתך בנושא?
41 תגובות
2 דיונים
אאאא
להתנת1 מכל האירגונים האנטישמים האלו !
18:00 16.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שחור עם אף גדול
אירגון האנטישמיות הבן לאומי
15:06 16.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אורי
שמים ז' על האירגון הזה. במה הוא מועיל לנו?
13:54 16.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מממ
לא להתיחס אליהם.אנטישמים
13:41 16.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א.ב.
מה קרה ?סוף סוף העולם מגלה את האמת על החיים הכפולים של מערכת הבריאות בעזה
13:33 16.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
די
כולם ידעו מה מתרחש . הרי יש להם מעובדים בעזה : האיחוד האירופאי כולל הגרמני שאימן אותם ברחפנים, אומר"א, ארגון הבריאות העולמי , הצלב האדום כולן ידעו ושיתפו פעולה ומשתפים...
כולם ידעו מה מתרחש . הרי יש להם מעובדים בעזה : האיחוד האירופאי כולל הגרמני שאימן אותם ברחפנים, אומר"א, ארגון הבריאות העולמי , הצלב האדום כולן ידעו ושיתפו פעולה ומשתפים פעולה וידיהם מגואלים בדם ילדינו בדיוק כמו הידים של פעילי חמאס . שום דבר לא חדש להם . משתפי פעולה בשתיקה . והם צריכים להענש .
המשך 13:11 16.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני
זה הארגון שישראל היתה אמורה למסור לו את ריבונותה בכל הנוגע לבריאות במהלך החודש הזה. לא להאמין עד כמה הממשלה מנותקת מאזרחיה ומהאנטישמיות בעולם.
13:03 16.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חי
צריך לעקור את המחבלים מכל מדינה .
12:37 16.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אורה
כנסו לנו לת..ת ...למרות הצפיה בסרטון הנורא.. ?? אנטישמים שונאי יהודים...מנהלי הארגון שכנראה נקנו בכסף מוסלמי של השטן המוסלמי.. אינניץו צריכים להתייחס,כלל חא לארגון זה ולא לצלב האדום !!! לכאורה
12:28 16.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רנתיזי
"ארגון הצביעות העולמי"
12:09 16.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר