מסעדת קונפאפא, מסעדה בשרית ידועה בגולן, המגישה אוכל כשר אך פתוחה בשבת החליטה לסגור את המטבח בשבתות כדי לשרת את כוחות הביטחון שיוכלו לאכול המבורגר כשר וחלק, המסעדה קיבלה היום (ג') תעודת כשרות.

בעל המסעדה, מוזי אנידג'ר, מתאר בפוסט שכתב כי הכשיר את המסעדה עבור מי שהגיע אליו לסעוד ולא סעד בגלל הכשרות "אתה, כן אתה… המילואימניק הזה שבא עם החבר׳ה מהיחידה שהגיע אליי לפודטראק ולא יכל לאכול כי אין לי תעודת כשרות.

"עשיתי הכל כדי שאתה ושכמותך תוכלו לאכול אצלי"

אני מבין אותך, הדבקות באמונתך מנצחת הכל. לכן עשיתי את הכל כדי שאתה ושכמותך תוכלו לאכול אצלי".

הוא מציין כי קיבל תעודה ואף רכש בשר חלק לרווחת כל החיילים "הקונפאפא מתמיד הגיש אוכל כשר אך היה פתוח בימי שבת. מזה חודשיים לא פתחתי בשבת, יצרתי קשר עם המועצה הדתית של הגולן ומהיום – כשר עם תעודה!

עשיתי עוד מאמץ נוסף למענך ודאגתי שהחל ממחר יהיה לי גם המבורגר כשרות חלק!"

ולסיום מודה אנידג'ר לכל מי שעזר לו לקבל את התעודה "בהזדמנות זו אני רוצה להודות למיכאל אמזלג ולרב ישי סמואל ולאנשי המועצה הדתית. עם ישראל חי!"